ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu, Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi’ni ziyaret etti

Çiftçioğlu, Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi’ni ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu, Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi’ni ziyaret etti

Karşıyaka Belediyesi’nin Ak Partili başkan adayı İsmail Çiftçioğlu Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Şubede başkan Kamil Karadeniz ve yöneticileriyle bir araya gelen İsmail Çiftçioğlu, “Karşıyaka Kızılay Şube Başkanlığı’nı ziyaret ettik. İyi günde kötü günde Karşıyaka’mızın yanında olmak için hazırız, kararlıyız.  Değerli başkanımız Kamil Karadeniz’e ve yönetim kurulu üyelerine bizleri ağırladıkları ve başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür ederiz” dedi.
Kamil Karadeniz’den Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığının çalışmaları hakkında bilgi alan ve “Çalışmalarınızı yakinen takip eden birisi olarak sizlere halka yaptığınız hizmetler için çok teşekkür ederim” diyen İsmail Çiftçioğlu’na başarılar dileyen Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı kamil Karadeniz, “İsmail Çiftçioğlu Karşıyakalı. Uzun yıllar STK’larda, partide güzel işlere imza atan ve gerçek Kaf Sin Kaf’lı bir çalışkan olduğu kadar da değerli kardeşimiz. Seçilmesi halinde Karşıyakamıza çok güzel işler yapacağından kuşkumuz yok. Yolu açık olsun. Başarılar diliyoruz” dedi.  
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban Karşıyaka’yı ziyaret etti
Sonraki Haber CHP Genel Başkanı Özel’den Tugay: Sütte leke var onda yok

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?