ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu sahneye çıktı, şarkı söyledi, oyun oynadı…

Çiftçioğlu sahneye çıktı, şarkı söyledi, oyun oynadı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu sahneye çıktı, şarkı söyledi, oyun oynadı…

Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti ve Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu davetli olduğu Tuna Kültür Derneği (Tunader) Türk Sanat Müziği Konserine katılım gösterdi.

Çiğdem Sabuncuoğlu’nun sanat yönetmenliğinde Ahmet Piriştina Kültür Salonu’nda Tunader’in düzenlediği Efsanelerle Akşam Güneşi isimli Türk Sanat Müziği Konserine davetli olarak katılan Ak Parti ve Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, kendisine sahneye çıkması ve şarkılara eşlik etmesi için yapılan çağrıya da kayıtsız kalmadı ve sahnede şarkı söyledi. Şarkı içindeki oyuna da eşlik eden, büyük alkış alan İsmail Çiftçioğlu’nu sahneye çıkarak kutlkayan Karşıyaka İş Adamları ve Sanayiciler Derneği ile TunaDer Başkanı Süleyman Özsakallı “Biz Karşıyakalılar böyleyiz. Her ortama ayak uydurur ve halkımızın istekleriniz yerine getiririz. İsmail kardeşimiz de Karşıyaka geleneğini bir kez daha sürdürdü, koro ile halkımız ile bütünleşti. Şarkılara eşlik etti. Oyun oynadı. Yeteneklerinin ne kadar sınırsız olduğunu da bir kez daha kanıtladı. Kendisini buradan kutluyor ve çıktığı yolda başarılı olmasını diliyorum. Ayrıca konserimize bu yoğun seçim çalışmaları içinde vakit ayırıp geldiği, onur verdiği için de teşekkür ediyorum” dedi.  
İsmail Çiftçioğlu, Tunader’in faaliyetlerini takdirle izlediğini ve kendisinin de müziğe uzak olmadığını  başarılı çalışmaları için Çiğdem Sabuncuoğlu ve gecenin harika geçmesini sağlayan müzik korusunu da kutladı. 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Sosyal medyadan sosyal meydana projesine tam not

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?