ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu: Müzik ve sanatın yanında olacağız…

Çiftçioğlu: Müzik ve sanatın yanında olacağız…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu: Müzik ve sanatın yanında olacağız…

İsmail Çiftçioğlu seçim çalışmalarını gece gündüz ayırt etmeden devam ediyor.

Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka’da aktif olarak çalışmalarını sürdüren sanat ve müzik derneklerini de ziyaret ederken, zaman zaman onlara eşlik ediyor ve konserlerine giderek alkış tutuyor…
Peşpeşe Ege bölgesi Aydın Yörükler ve Efeler Derneği Türk Halk Müziği Topluluğu’nun Anadolu’dan Türküler Konseri, Bengüce Kültür ve Sanat Türk Müziği konserini izleyen ve Tuna Kültür Derneği’ndeki çalışmalara katılarak KASİAD ve Tuna Kültür Merkezi Başkanı Süleyman Özsakallı ile sarkılara eşlik eden ve solistleri alkışlayan İsmail Çiftçioğlu, “Karşıyaka’yı müzik ve sanat kenti de yapacağız. Sanata sarılıp hayatlarımızı daha da renklendireceğiz” dedi.
Ege Bölgesi Aydın Yörükler ve Efeler Derneği Türk Halk Müziği Topluluğu’nun “Anadolu’dan Türküler Konseri”nde keyifli bir gece geçirdiklerini ifade eden Çiftçioğlu “Bu harika müzik şöleni için teşekkür ederiz” dedi.
Tuna Kültür Derneği’ndeki Türk Müziği Korosu çalışmasına da katılan Çiftçioğlu “Bir şarkısın sen Karşıyaka, ömür boyu sürecek “ şarkısına eşlik etti. Çiftçioğlu “Tuna Kültür Derneği’ndeki dostlarımızla şarkılarda buluştuk. Çok mutlu ve keyifli birkaç saat geçirdik. Sonsuz teşekkürler” derken, Bengü Kaplan’ın yönetimindeki konserden de oldukça keyif aldığını ifade ederk şöyle dedi:
“Bengüce Kültür ve Sanat Türk Müziği Topluluğu harika bir konseri dinleme fırsatı bulduğum için çok mutluyum. Sanatın ruha dokunan o tınısını en içten şekilde tekrar hissettim bugün. Bu müzik ziyafetini bizlere yaşatan tüm sanatçılarımıza sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.”
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cemil Tugay, yörüklerle bir araya geldi
Sonraki Haber İzmir’de hava kirliliği şikayetleri azaldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?