ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu: Karşıyaka'yı sizlerle yöneteceğiz...

Çiftçioğlu: Karşıyaka'yı sizlerle yöneteceğiz...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu: Karşıyaka'yı sizlerle yöneteceğiz...

Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu seçim çalışmalarını sürdürürken, kendisine en çok sorulan soruyu ve cevabını aktardı.

Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, kendisine en çok sorulan soruyu açıkladı ve "Bana vatandaşımız her defasında soruyor. Kendilerine çok soruyorsunuz, bir kez daha cevaplamış olayım. Bana 'Siz de mi başkan olunca koltuğunuza çekileceksiniz?' diyorsunuz. Cevabım şu: 'Başkan olunca haftanın bir gününü halk günü yapıp sizleri belediyemizde dinleyeceğim. Bir günü de mahalle mahalle gezip sizleri ziyaret edeceğim. Bilinen başkanlar gibi olmayıp, Karşıyaka’mızı sizlerle beraber yöneteceğim. Hep birlikte yöneteceğiz"  dedi.
Çalışmalarını çeşitli platformlarda sürdüren ve halkla bütünleşmeye de devam eden İsmail Çiftçioğlu  esnaf ziyaretlerini de ihmal etmiyor ve sık sık esnafları ziyaret ederek onları dinliyor. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hafızoğlu Zübeyde Hanım'ı ziyaret etti, mahallesine gitti...
Sonraki Haber Tugay: 2 sene içinde İzmir’in su fiyatı, büyükşehirler arasında en uygunu olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?