ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu: Karşıyaka için doğru projelerle geliyoruz...

Çiftçioğlu: Karşıyaka için doğru projelerle geliyoruz...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu: Karşıyaka için doğru projelerle geliyoruz...

Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, "Karşıyaka’mıza çok doğru projeler ile geliyoruz" dedi.

Seçim çalışmalarını aynı hız ve azimle devam ettiren Ak Parti ve Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu,  Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Emre Cemil Ayvalı’nın de katılımlarıyla Alaybey Mahallesinde kurulan "Gönül Soframız"da iftar yaptı, Alaybey Mahalle Halkına projelerini anlattı. 
Çiftçioğlu "Sevdamız Karşıyaka’mız için hep birlikte  başaracağız. Gönül gönüle daha çok çalışarak her mahallemizi, sokağımızı hak ettiği standartta belediye hizmetleri ile buluşturacağız" dedi.
Karşıyaka'ya doğru projelerle geleceklerini belirten Çiftçioğlu, "Karşıyaka Yaşlı (Geriatrik) Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi, Kreş Karşıyaka,  Can Dostum Hayvan Hastanesi ve Oteli, Yamanlar Gençlik Merkezi, Yeni Kütüphane ve Ortak Çalışma Alanları, Özel Gereksinimli Bireyler Eğitim Merkezi, Zübeyde Hanım Huzurevi Sağlıklı Yaşam Alanı gibi pek çok doğru projelerimiz yer alıyor"  dedi.
Daha sonra Karşıyaka Stadını istiyor mitingine katılan ve ortada taraftarlar ile birlikte Kaf Kaf çeken İsmail Çiftçioğlu, stadı yerinde yapma sözünü de tekrarladı. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bitcoin'in Yükselişi: Fiyat Patlaması ve Piyasa Momentumunun Arkasındaki Faktörleri Keşfetme
Sonraki Haber Cemil Tugay: Hiç kimse stat yapımına engel olamayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?