ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu: Karşıyaka için çalışmaya devam...

Çiftçioğlu: Karşıyaka için çalışmaya devam...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu: Karşıyaka için çalışmaya devam...

Cumhur İttifakı ve Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkanı İsmail Çiftçioğlu yaptığı açıklamada, "Hamza Başkanım ile birlikte İzmir ve Karşıyaka için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Türkiye genelinde oyları düşen Ak Parti'nin geçen seçime göre 2 bin arttıran, 47.052'ye çıkaran ve bu rakamın da Karşıyaka'da alınan en yüksek oy olduğunu belirten İsmail Çiftçioğlu, "Bundan böyle çalışmalarımız aday olarak değil de bir Karşıyakalı, İzmirli, Ak Partili olarak devam edilecek. Hatalarımızı, düzeltmemiz gereken yanlışlarımızı masaya yatırmaya başladık. Halkımız ile bu saatten itibaren bütünleşmeye, aynen seçim çalışmalarında olduğu gibi onlarla zaman zaman birlikte olmaya devam edeceğiz. Karşıyaka'da dün olduğu gibi bugün de, yarın da Hamza Başkanımla sevdamız Karşıyaka ve İzmir için çalışmaya devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.
Verilen sözlerin, açıklanan projelerin de takipçisi olacaklarını sözlerine ekleyen İsmail Çiftçioğlu, "Bize oy veren, güvenen partili partisiz herkes çok teşekkür ediyoruz. Oy vermeyenlerin de kararına saygı duyuyoruz. Herkese çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Ak Parti 2019 seçimlerinde Karşıyaka'da adayı Ayda Mac ile 45.639 (%20.25) oy alırken rakibi CHP adayı Cemil Tugay 159.650 (%70,85) oya ulaşmıştı. 
2024 seçimlerinde Ak Parti adayı İsmail Çiftçioğlu 47.952 oy (%21,88), başkan seçilen CHP Adayı B.Yıldız İşçimenler Ünsal 139.242 oy (%64,75) aldı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediye Meclisi belli oldu
Sonraki Haber Başkan Ünsal’ın ilk ziyareti Zübeyde Hanım’a

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?