ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu: Karşıyaka daha fazla beklememeli…

Çiftçioğlu: Karşıyaka daha fazla beklememeli…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu: Karşıyaka daha fazla beklememeli…

Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, "Karşıyaka'mızı hak ettiği hizmete kavuşturmak, mutluluk ve güven dolu yarınların temelini atmak istiyoruz. Karşıyakalılar, kurduğu hayalleri yıllardır yaşayamadı. İşte biz, bu hayalleri gerçeğe dönüştürmek için yola çıktık" dedi.

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka için hazırladıkları projeleri önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacaklarını müjdeledi. 
Çiftçioğlu, "Hayatımın en güzel başlangıçlarını hep Karşıyaka'da yaptım. Unutulmaz dediğim, yıllar sonra bile heyecan ve mutlulukla anlattığım anıların merkezinde hep Karşıyaka vardı. Şimdi, çok sevdiğim Karşıyaka'ya hizmet etme zamanı. Karşıyaka, maalesef yılardır kaliteli hizmete, ilgiye muhtaç kaldı. Biz, artık bu duruma bir son vermek istiyoruz. Karşıyaka'ya verdiğim tüm sözleri tutacağız, ilçemizi hep birlikte daha güzel yarınlara kavuşturacağız. Karşıyaka'da yaşayan, buraya aşık olan bir kişi olarak, bu benim Karşıyaka'ya olan borcum ve görevim" diye konuştu.
Çiftçioğlu, sözlerine şöyle devam etti: "31 Mart'ta hem İzmir'imizde hem de Karşıyaka'mızda artık yeni bir başlangıç yapacağız. Karşıyaka'mızda; umutsuzluğun yerini sevinç, hayal kırıklıklarının yerini güven, yalnızlığın yerini sevgi alsın istiyoruz. Karşıyaka'mız hak ettiği hizmete kavuşmak için daha fazla beklememeli. Seçime kadar sokak sokak, mahalle mahalle dolaşarak Karşıyaka'ya vizyonumuzu, katmak istediğimiz değeri anlatacağız. İnanıyorum ki, 31 Mart'ta başarıya ulaşacağız."
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Pazarspor'u 3 golle geçti
Sonraki Haber Karşıyaka 6 Şubat’ı unutmadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?