ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu: Her rengiyle güzeliz biz…

Çiftçioğlu: Her rengiyle güzeliz biz…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu: Her rengiyle güzeliz biz…

İsmail Çiftçioğlu’nun seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ak Parti ve Cumhur İttifakının Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Çiftçioğlu, Karşıyaka Cumhuriyet’in İncileri Platformu’nun Birlik Ve Dayanışma kahvaltısından sonra Bostanlı Pazarı’nda Ege Bölgesi Niğdeli Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen Niğde Elma Festivali’ne katıldı.

STK temsilcileri ile her zaman dirsek dirseğe olacağını belirten İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka Cumhuriyet’in İncileri Platformu’nun Birlik Ve Dayanışma kahvaltısından sonra akşam da muhtarlar ve STK’lılarla bir araya geldi. “Kadınlarımızın desteği ile daha da güçleniyoruz” diyen İsmail Çiftçioğlu şöyle konuştu:
“Karşıyaka’mızın birbirinden değerli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarımızla bu güzide akşamda bir araya geldik. Kıymetli vakitlerini ayırıp yarının Karşıyaka’sı için doğru çözümlerimizi konuştuğumuz bu güzel buluşmaya katılan sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ederim. Karşıyaka’nın kendine özgü ruhu ve duygusuyla diğer kentlere de ilham olacak belediyeciliğimiz için yan yana, canla başla.”
BOSPA’da Ege Bölgesi Niğdeli Dernekler Federasyonu üyeleri ve Karşıyaka’da yaşayan Niğdelilerle bir araya gelen İsmail Çiftçioğlu gördüğü ilgiden son derece mutlu oldu. “İlginiz beni daha da ümitlendiriyorum. İnşallah bunu sandıklara da yansıtırız” diyen İsmail Çiftçioğlu, vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyip yapacaklarını aktardı.
İsmail Çiftçioğlu, “Niğde Elma Festivali’nde Ege Bölgesi Niğdeli Dernekler Federasyonu üyeleri ve Karşıyaka’mızdaki Niğdeli vatandaşlarımızla bir aradaydık. Yemekleri de harikaydı, kültürel faaliyetleri de hayran bırakacak gibi. Güzel saatler geçirdik. Vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürler” dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Müftülüğü, Karşıyakalı kadınları kahvaltıda bir araya getirdi
Sonraki Haber Çiftçioğlu'ndan RSK’ya tribün desteği...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?