ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu: Her mahalleye eşit hizmet...

Çiftçioğlu: Her mahalleye eşit hizmet...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu: Her mahalleye eşit hizmet...

Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Latife Hanım Mahallesi'nde vatandaşlara yaptığı konuşmada "Her mahalleye eşit hizmet getireceğiz" dedi.

Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Cumhur İttifakı olarak Latife Hanım Mahallesinde kurulan "Gönül Sofrası"nda vatandaşlarla birlikte iftar programına katıldı ve oruç açtı.
Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse, MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, her iki partinin ilçe yöneticileri ve vatandaşların katıldığı Latife Hanım Mahallesi'ndeki iftar programında konuşan Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu "Bu akşam Cumhur İttifakı olarak Latife Hanım Mahallemizde kurduğumuz Gönül Soframızda vatandaşlarımızla birlikte iftar ettik.Hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Biz yönetime geldiğimiz dakikadan itibaren Karşıyaka'nın her mahallesine eşit belediye hizmetlerini hep birlikte getireceğiz" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türk Kızılay Karşıyaka Performansta Türkiye 2.si
Sonraki Haber İzmirli Cem Ertunç ve ekibi Hollywood’da ödülleri topladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?