ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu: Gösterilen ilgiye teşekkür ederim

Çiftçioğlu: Gösterilen ilgiye teşekkür ederim

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu: Gösterilen ilgiye teşekkür ederim

İsmail Çiftçioğlu seçim çalışmalarını ilk başladığı günkü heyecan ve hızla devam ediyor. Karşıyaka sokaklarını arşınlayan ve herkesi kucaklayan İsmail Çiftçioğlu “gösterilen ilgi moralimizi arttırıyor” dedi.

Gençlerle toplantı yaparak onların fikirlerini alan, esnafı dinleyen, vatandaşların soprunlarını çözecek önerileri not ederek takdir toplayan ve amatör sporculara tesis ile malzeme sözü veren Ak Parti ve Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine olan güvenini boşa çıkarmayacağını söyledi.
Karşıyaka, Gündoğdu Meydanı'nda buluştu. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına bastı. Karşıyaka olarak gösterilen ilgiye teşekkür ederim. İnşallah Karşıyakalılar da 31 Martta bizi bağırlarına basarak sandıktan birinci olarak çıkaracaklar ve biz de 1 Nisandan itibaren Karşıyakamız için var gücümüzle çalışmaya başlayacağız” dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlısporlu Gökmen nakavtla şampiyon
Sonraki Haber Hafızoğlu, Özlale ile kan verdi…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?