ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu: Gençlerin heyecanı büyük, inancı tam...

Çiftçioğlu: Gençlerin heyecanı büyük, inancı tam...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu: Gençlerin heyecanı büyük, inancı tam...

Ak Parti ve Cumhur İttifakının Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu gençlerle sohbet ederek, onların sorunlarını dinledi. Önerilerini aldı.

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse ve kurmaylarının bulunduğu gençlerle sohbette gelen sorulara içtenlikle cevap vererek gençlerin duygu ve düşüncelerini de alan İsmail Çiftçioğlu, "Gençliğimizin heyecanı büyük, inancı tam" dedi.
Kendisine hediye edilen ve adının yazılı olan Karşıyaka Spor Kulübü'nün 100. Yıl Formasının kendisini çok mutlu ettiğini ve saklayacağını belirterek, "Gençlerimizle çayımızı kahvemizi içerken sohbet ettiğimiz keyifli bir akşam geçirdik. Sorularını sordular, fikirlerini paylaştılar. Karşıyakalı gençlerimiz her şeyin en güzelini hak ediyor.. Bu güzel akşam için Karşıyaka’mızın gençlerine teşekkür ediyorum. İlan ediyoruz ki; belediyeciliğe gençler olarak yeni bir soluk kazandıracağız" dedi. 
Gençlerin Karşıyaka’da e-Spor Merkezi olmadığını belirterek bu alana yönelik projelerini sorması üzerine ise Çiftçioğlu, müjde verdi. Gençlerin çok ilgi duyduğu e-Spor alanında yatırımlar yapacağını dile getiren Çiftçioğlu, “Sporun her alanında olduğu gibi gençlerimizin ilgi duyduğu e-Spor’un gelişmesi için de çalışmalar, yatırımlar yapacağız. Gençlerimize hitap edecek bir e-Spor Merkezi’ni Karşıyaka’mıza kazandıracağız. e-spor takımımızla liglere katılacağız. e-Spor eğitimlerinin verildiği, e-Spor takımlarının antrenmanlarını yapabilceği bir merkezle Karşıyaka’mızın her alanda olduğu gibi e-spor alanında da öne çıkan bir yer olmasını hayal ediyoruz. Merkezin yanı sıra e-Spor alanında turnuvalar düzenlemekten tutun gençlerimizin turnuvalara katılımı için teşvik edilmesine kadar gerekli destekleri vereceğiz. Bu hayalimizi önümüzdeki  5 yıllık süreçte Karşıyakalıların takdirleriyle gençler olarak hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.
Karşıyaka’da gençlerin verimli zaman geçireceği alanların artacağını da dile getiren Çiftçioğlu, “Karşıyakalıların, özellikle de gençlerin ve öğrencilerin kullanımı için farklı mahallelerimizde toplamda 10 tane ortak çalışma alanına sahip kütüphaneler kurmayı düşünüyoruz. Mevcut kütüphaneleri çok yetersiz buluyoruz ve onların da niteliğini arttıracağız. Kütüphanelerimizi 7 gün 24 saat açık olacak şekilde planlıyoruz. Gençlerimizin bizden talep ettiği yeni çalışma alanlarını onlara sağlayacak ve bilgiye erişimi kolaylaştıracağız. Kütüphaneler, dijital ve basılı olmak üzere öğrencilerimizin kaynağa erişim imkanını kolaylaştıracak. Sergi salonuyla, sanat ve kültür etkinlikleri imkanıyla vatandaşlarımıza hizmet verecek” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirli Kahve'nin üçüncüsü açıldı
Sonraki Haber ''Oğlum sen ne genç ve güler yüzlüsün''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?