ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu, Erzurum Çağ Kebabı ve Yöresel Festivale katıldı

Çiftçioğlu, Erzurum Çağ Kebabı ve Yöresel Festivale katıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu, Erzurum Çağ Kebabı ve Yöresel Festivale katıldı

İsmail Çiftçioğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ve Ak Parti Milletvekili Yaşar Kırkpınar ile birlikte Erzurumlularla buluştu.

Karşıyaka Bostanlı Pazar Yeri’nde (Bospa) düzenlenen Erzurum Cağ Kebap Yöresel Ürünler Festivali'nin açılışına katılan Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu açılış sonrası bir konuşma yaparak, Karşıyaka’ya yapacağı hizmetleri aktardı. Erzurum Çağ Kebabı ve Gastronomisinin önemini de vurgulayan İsmail Çiftçioğlu ile birlikte etkinliğe İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hamza Dağ,  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar, Bayraklı Belediye Başkan adayı Bilal Kırkpınar da katıldı. Konuşmaların ardından stantları ziyaret eden Hamza Dağ, basın mensuplarına cağ kebabı ikram etti.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Bazen biraz şans da yanınızda olmalı
Sonraki Haber Karşıyaka'da şok istifa...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?