ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu: Eğitim olmazsa, olmazımız...

Çiftçioğlu: Eğitim olmazsa, olmazımız...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu: Eğitim olmazsa, olmazımız...

Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Girmedik dükkan, ev, çalmadık kapı bırakmamaya özen gösteren İsmail Çiftçioğlu Eğitim Sen'lilerle bir araya geldi.

Eğitimin olmazsa olmazı ve öğretmenlerin de başlarının tacı olduğunu ifade eden Cumhur İttifakı ve Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka'da öğrenciler için çok sayıda proje ürettiklerini ve bunları hayata geçirerek eğitime önem vereceklerini ifade ederek, "Bu akşam iftarda Eğitim Bir Sen üyesi Karşıyaka’mın yarınlarına emek veren öğretmenlerimizle buluştuk. Çocuklarımızın geleceğine yaraşır bir Karşıyaka için el ele başaracağız. Karşıyakalıların da bize bir şans tanımasını bekliyor ve diliyoruz. Bu kent hepimizin bizler burada yaşıyoruz ve yaşayacağız. Çocuklarımıza her alanda olduğu gibi, daha iyi bir eğitim geleceği için de biz göreve talibiz" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirli genç şeften uluslararası başarı
Sonraki Haber Özel: Sözümüz söz, Karşıyaka Stadı'nı yapacağız...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?