ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu çay içti, vaatlerini anlattı

Çiftçioğlu çay içti, vaatlerini anlattı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu çay içti, vaatlerini anlattı

İsmail Çiftçioğlu seçim çalışmalarını adeta 24 saat sürdürüyor. Sahurda başlayan, gece yarısına kadar süren çalışmaların harika denecek düzeyde gittiğini belirten Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse, "Seçimi kazanacağız" dedi.

İsmail Çiftçioğlu'nu bir dakika olsun yalnız bırakmayan başkan Köse ile Aksoy Mahallesinde seçmelerle buluşan, bir kahvede vatandaşlarla çay içen Ak Parti ve Millet İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, bir vatandaşın "Sevgi var, saygı var, güler yüzü tatlı dili kabul ederseniz hizmetkarınız olayım diyor. Gerisi sizde, doğru seçim doğru adres; büyük şehir de Hamza Dağ. Karşıyaka da İsmail Çiftçioğlu gelin hep beraber İzmir'e 25 yıldır bir çivi çakmadan yalan vaatlerde yöneten zihniyete dur diyelim" sözleri ile büyük moral buldu.
Vatandaşlar ile çay içen ve vaatlerini anlatan İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka'yı birlikte yöneteceklerini ve olumlu her isteğin karşılık bulacağını ifade ederken "Karşıyakalılar hak ettikleri gibi yönetilecek" dedi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hafızoğlu Roman mahallesinde...
Sonraki Haber Bostanlıspor'da yaş ortalaması düştü!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?