ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu Atatürk Düşünce Derneği’ni ziyaret etti

Çiftçioğlu Atatürk Düşünce Derneği’ni ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu Atatürk Düşünce Derneği’ni ziyaret etti

İsmail Çiftçioğlu, seçim çalışmalarını sürdürürken bugün de Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Karşıyaka Şubesi’ni ziyaret etti.

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse ve beraberindeki heyet ile birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Karşıyaka Şubesi’ni ziyaret eden Ak Parti ve Cumhur İttifakının Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu burada gördüğü ilgiden son derece mutlu olduğunu ve dernekten de güzel izlemimlerle ayrıldığını söyledi. 
Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Karşıyaka Şubesi’nin Yönetim Kurulu BaşkanıF. Ufuk Yıldırım ve yönetim kururlu üyeleriyle çalışmalarıyla ilgili bilgiler alan ve Karşıyaka İlçesinin sorunlarıyla yöneticilerin önerilerini dinleyen İsmail Çiftçioğlu, “Atatürkçü Düşünce Derneği Karşıyaka Şubesi’ni ziyaret ederek Karşıyaka vizyonumuzu anlattık. Gelecek nesillere daha mutlu ve huzurlu bir Karşıyaka bırakma amacıyla oluşturduğumuz projelerimizi dile getirdik. Şube başkanı F. Ufuk Yıldırım’a ve tüm üyelerine bizleri ağırladıkları için ve Atatürk vizyonuna layık çalışmalarını sürdürdükleri için  şükranlarımı sunuyorum. Çok yararlı bir toplantı olduğuna inanıyorum” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tugay'dan Efes Selçuk'a söz: Koşarak geleceğim
Sonraki Haber Çiftçioğlu, Ahmet Uğur Baran ile görüştü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?