ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu Aksoy'da gençlerle, Bospa’da halkla buluştu

Çiftçioğlu Aksoy'da gençlerle, Bospa’da halkla buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu Aksoy'da gençlerle, Bospa’da halkla buluştu

Seçim öncesi çalışmalarını sahada sabahtan akşama kadar sürdüren Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu gününü Karşıyaka çarşıda, Aksoy Mahallesinde ve sonunda da Bostanlı Pazar Yerinde geçirdi.

Çarşı esnaf ziyaretinden sonra Aksoy’da gençlik buluşmasına katılan ve burada gençlerle bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyen ve önerilerini not alan İsmail Çiftçioğlu daha sonra Bostanlı Pazar Yerine geçerek, pazarı baştan aşağıya dolaştı, esnafla ve Pazar alışverişine çıkan halkla görüştü, önerilerini aldı. 
İsmail Çiftçioğlu, son derece olumlu dönüşler almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken, şöyle dedi:
“Aksoy Mahallesi Gençlik Buluşması çok verimli geçti. Yarınları için büyük hayalleri olan çok değerli genç kardeşlerimizle harika bir buluşma gerçekleştirdik. Gençlerimizle başaracağız. Bostanlı Pazar Yerinde esnaf ve halk ile bütünleştik, birlikte çay içtik sohbet ettik. Keyif ve moral verici düşünceler bizleri mutlu etti” dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da elektrikler kesik...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Peristeri'ye şans tanımadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?