ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu, Ahmet Uğur Baran ile görüştü

Çiftçioğlu, Ahmet Uğur Baran ile görüştü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu, Ahmet Uğur Baran ile görüştü

Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran ile görüştü.

Karşıyaka Belediyesi ve İzmir  Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran’ı, Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse ve ekibiyle birlikte iş yerinde ziyaret eden ve kendisiyle görüşerek, aday adaylığı dönemindeki başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Ahmet Uğur Baran’ın Ak Parti için önemli bir isim olduğunu ve meclis üyesi olduğu bu dönemde özellikle engelliler için olağanüstü çalışmalar yaparak engellilerin sesi olduğunu belirtti. 
”Ahmet Uğur Baran ile Karşıyaka’mızı konuştuk, istişarelerde bulunduk. Kendisine ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederim” diyen İsmail Çiftçioğlu Ahmet Uğur Baran ile daha sık bir araya geleceklerini de sözlerine ekledi.
Karşıyaka Belediyesi ve İzmir  Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran da yaptığı açıklamada; "Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayımız sevgili kardeşim İsmail Çiftçioğlu çalışma ofisime nezaket ziyaretinde bulundu. Kendisine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum. Umuyor ve arzuluyorum ki Karşıyaka'mı hizmetle tanıştırıp parlayan yıldız haline getirecektir. Allah yar ve yardımcısı olsun" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiftçioğlu Atatürk Düşünce Derneği’ni ziyaret etti
Sonraki Haber Başkan Tugay'dan Çeşme'ye yatırım sözü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?