ANA SAYFA > GÜNDEM > Çiftçioğlu: 24 saat yaşanır bir sahil yaratacağız

Çiftçioğlu: 24 saat yaşanır bir sahil yaratacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiftçioğlu: 24 saat yaşanır bir sahil yaratacağız

Karşıyaka Belediye Başkan adayı İsmail Çiftçioğlu, bugün Karşıyaka, Bostanlı ve Mavişehir sahil kesiminde vatandaşlarla bir araya gelerek, onlarla sohbet etti ve yapacakları projeleri paylaştı.

 Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse ve ekibiyle birlikte seçim çalışmalarını yürüten ve son bir haftaya girdiklerini belirten Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, "Karşıyaka sahil bir bAŞKa güzel" diyerek gün boyu mutlu insanlarla bir araya gelmenin keyfini yaşadığını ve Karşıyakalı vatandaşların yerinde isteklerini kendilerinin yapabileceğini belirterek, "Evet biz Karşıyaka'yı istenen 24 saat yaşanır bir sahile kavuşturacağız" dedi. 
İsmail Çiftçioğlu "Her zamanki gibi tek bir gayemiz var, daha mutlu daha güzel bir Karşıyaka ve Karşıyakalılar" diyerek projelerinde vatandaşlarının arzuladıkları, hayal ettikleri ve istedikleri her şeyin yer aldığını ve kenti birlikte yöneteceklerini ifade ederek, "Biz verdiğimiz sözü tutarız. Seçildiğimiz günden itibaren de projeler için kollarımızı sıvayıp, Karşıyaka'ya hizmete başlayacağız. Hayallerle değil, gerçeklerle yola çıktık ve sonuca ulaşmamıza az kaldı. Karşıyakalılardan destek bekliyoruz. Her şey onların mutluluğu için olacak. Biz en iyi şeyleri hak eden ve böyle yönetilmek istenen bir kitleyiz" dedi.
Çocukları seven, yaşlılarla sarmaş dolaş olan, gençlerle şakalaşan ve sokak şarkıcılarıyla şarkı söyleyen İsmail Çiftçioğlu "Hayat Karşıyaka'da 1 Nisandan itibaren bambaşka olacak" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 11.İsmail Sivri Çocuk Öyküleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Sonraki Haber Ergüllü: Vazgeçmek yok

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?