ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Başkan Tugay'a mücadele edin talimatı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Başkan Tugay'a mücadele edin talimatı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Başkan Tugay'a mücadele edin talimatı

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, dün Mavişehir bölgesindeki 2 parselin TOKİ tarafından gerçekleştirilen satışıyla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Saat 15.30’da gerçekleşen görüşmede satışın ayrıntıları ile ilgili bilgi veren Tugay, kamu alanlarının satışına karşı olduklarını söyledi. Tugay’ı dikkatle dinleyen Kılıçdaroğlu, “Ranta karşı hukuki ve siyasi olarak mücadeleye devam edin. Yanınızdayız” dedi. Kılıçdaroğlu’nun verdiği desteğin kendilerini gururlandırdığını belirten Tugay “Üzüntümüzü Genel Başkanımızın sözleri azalttı. Mücadelemizi sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. 

Karşıyaka'da TOKİ tarafından satılığa çıkarılan ve bir bölümü denizin içinde kalan rekreasyon ve açık spor alanlarının alanların satışı yapıldı. TOKİ'nin 21 ve 15 milyon TL bedelle satışa çıkardığı Karşıyaka Mavişehir’deki iki alanın toplamda 112 milyon TL’ye satıldığı öğrenildi. İmar planında açık spor tesisi görünen arazi 60 milyon, rekreasyon alanı olan alan ise 52 milyon TL’ye satılmıştı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka bu kez şanssızlığını kırmaya kararlı
Sonraki Haber LÖSEV: Maddi bayram bağışlarınızla çocuklarımızın hayatını kurtarıyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?