ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Genel Başkanı Özel’den Tugay: Sütte leke var onda yok

CHP Genel Başkanı Özel’den Tugay: Sütte leke var onda yok

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Genel Başkanı Özel’den Tugay: Sütte leke var onda yok

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir’in Karabağlar ilçesindeki Uğur Mumcu Parkı’nda halka seslendi.

Özel, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay için  “Bu yola çıktığımda adımlarıma eşlik eden biri vardı. Kararlı, inançlı, cesur biri vardı. Doğru neyse onun arkasında duran, duyarlı bir siyasetçi. Yol arkadaşım, bütün iddialara, iftiralara rağmen üzerine çamur yapışmadı. O da Cemil Tugay. Sütte leke var onda yok” dedi.
Uğur Mumcu Parkı’nda düzenlenen mitingde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve başkan adayları coşkuyla karşılandı. Mitinge genel başkan yardımcıları, Parti Meclisi Üyeleri, Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanları, Belediye Başkan Adayları, il ve ilçe başkanları, gençlik kolları, kadın kolları, partililer ve yurttaşlar katıldı.  Özel, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay için şu sözleri söyledi:
“Bu yola çıktığımda, bu yolda ilk adımlarıma eşlik eden biri vardı. Kim, o kişi? Kararlı, inançlı, cesur, makamımı mevkiimi kaybedersem endişesiyle doğru bildiğinden şaşmayan, doğru neyse onun arkasında duran ama kararlı ve son derece duyarlı bir siyasetçi, yol arkadaşım. Sizlerin de çok yakından tanıdığı, bütün iftiralara rağmen üzerine hiçbir çamurun yapışmadığı, sütte leke var onda yok Cemil Tugay Başkanımızı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı yaptık. Karabağlar adayımız Helil Kınay’ı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cemil Tugay’ı sizlere emanet ediyorum” dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiftçioğlu, Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi’ni ziyaret etti
Sonraki Haber Tugay: Yeşilyurt pazarında limon sattım...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?