ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP adayı Tugay parti içerisindeki eleştirilere dair konuştu!

CHP adayı Tugay parti içerisindeki eleştirilere dair konuştu!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP adayı Tugay parti içerisindeki eleştirilere dair konuştu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, adayların açıklanması sonrası CHP içerisinde yaşanan fikir ayrılıklarına dair konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, kent için bir yol haritası çizmek üzere parti içindeki önemli isimlerle bir araya geldi. Toplantıda, seçime giden süreçte izlenecek stratejiler ve İzmir'in karşılaştığı sorunlara yönelik çözüm önerileri ele alındı. Tugay, bu buluşmanın İzmir'in geleceği için atılan önemli bir adım olduğunu vurguladı.
Cumhuriyet Gazetesi'ne açıklamada bulunan Tugay, yapılan toplantının İzmir'in ihtiyaçlarına yönelik stratejiler geliştirmek ve bu stratejileri koordineli bir şekilde uygulamak amacı taşıdığını belirtti. Parti içerisindeki fikir ayrılıklarının kısa sürede aşılarak, seçim sürecinin daha uyumlu bir atmosferde yürütüleceği konusunda iyimser olduğunu ifade etti. Ayrıca, toplantıda oluşturulan pozitif havanın, çalışmalara olumlu yansıyacağına dikkat çekti. Tugay, hükümetin İzmir'e karşı sergilediği tutumu eleştirdi ve bunun ayrımcı bir yaklaşım olduğunu savundu. Merkezi hükümete yakın belediyeler ile muhalif belediyeler arasında yapılan yatırımlarda farklılıklar olduğunu düşündüğünü belirten Tugay, buna rağmen İzmir belediyelerinin kendi ayakları üzerinde durmayı başardığını vurguladı. İlerleyen dönemlerde, bütçe disiplini ile gelirleri artırıcı ve giderleri azaltıcı önlemler alınarak, kente daha fazla yatırım yapılacağının altını çizdi. (Yenigün)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cemil Tugay CHP Karşıyaka'yı ziyaret etti
Sonraki Haber Karşıyaka Milli Eğitim'e yeni belge...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?