ANA SAYFA > GÜNDEM > B.Yıldız İşçimenler Ünsal, CHP Karşıyaka örgütüyle buluştu

B.Yıldız İşçimenler Ünsal, CHP Karşıyaka örgütüyle buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
B.Yıldız İşçimenler Ünsal, CHP Karşıyaka örgütüyle buluştu

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B.Yıldız İşçimenler Ünsal, CHP Karşıyaka örgütü ile bir araya geldi.

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B.Yıldız İşçimenler Ünsal buluşmanın ardından "Atatürk’ün kenti Karşıyaka’da, Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını daha yukarıya taşımak için hepbirlikte yola çıktık.Parti örgütümüzün gücü ve halkın desteği ile Karşıyaka’da BİZ KAZANACAĞIZ..Sorumluluklarımızın farkındayız ve heyecanımız çok yüksek.. Bu güzel yolculukta yanımda olan herkese teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı'ndan ise yapılan payhlaşımda "Ata’mızın ve Cumhuriyetimizin kentinde partimizin bayrağını daha yukarı taşımak için yola çıktık.Karşıyaka Belediye Başkan Adayımız B. Yıldız İşçimenler Ünsal ile Karşıyaka’mızda yine yeniden iktidara yürüyoruz" ifadelerine yer verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özgür Özel katledilen taksicinin ailesini ziyaret etti
Sonraki Haber İzmir Uluslararası Kruvaziyer Hatları Birliği’ne katıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?