ANA SAYFA > GÜNDEM > Bostanlı'da ünlü gece kulübüne saldırı: 1 Ölü, 2 yaralı...

Bostanlı'da ünlü gece kulübüne saldırı: 1 Ölü, 2 yaralı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlı'da ünlü gece kulübüne saldırı: 1 Ölü, 2 yaralı...

Bostanlı’da, çocuğuna küfür edildiğini iddia eden bir kişi pompalı tüfekle ünlü gece kulübünde dehşet saçtı. Olayda, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Olay, saat 02.10 sıralarında Bostanlı Cemal Gürsel Caddesi'nde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 36 yaşındaki Ramazan Arcanlı, bir gece kulübü önünde çiçek satan çocuğuna küfür edildiği iddiası üzerine 34 JPG 59 plakalı otomobil ile gece kulübünün önüne geldi. Alkollü olduğu ileri sürülen Arcanlı, yanında getirdiği pompalı tüfekle gece kulübüne rastgele ateş açtı. Bu sırada içeride bulunan müşterilerden M.M.(39) sırtından, S.Ş.(25) gözünden ve işletmede güvenlik olarak çalıştığı öğrenilen 31 yaşındaki Nilüfer Kayar ise başına ve göğsüne saçma isabet etmesi sonucu yaralandı.
Zanlı hızla olay yerinden uzaklaşırken, çevredeki vatandaşlar durumu 112 sağlık ve polis ekiplerine ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaralılara müdahalede bulundu. Ağır yaralanan Kayar, yapılan müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılardan M.M. ambulansla Çiğli Bölge Hastanesine, S.Ş. ise Ege Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Sırtından yaralanan M.M. tedavisinin ardından taburcu edilirken, S.Ş.'nin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Polis ekipleri olayın yaşandığı gece kulübünde geniş çaplı incelemelerde bulundu. Kayar'ın cansız bedeni, savcının incelemesinden sonra otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olay sonrası otomobili ile kaçan Arcanlı, polis ekiplerinin çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı. Arcanlı, Çiğli Bölge Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Cinayet Büro'ya götürüldü.
Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 8
Önceki Haber İzmir Büyükşehir'den Karşıyaka trafiğine düzenleme
Sonraki Haber “Yeni dönemde de bomba gibiyiz!”

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?