ANA SAYFA > GÜNDEM > Bostanlı ve Nergiz'de su kesintisi...

Bostanlı ve Nergiz'de su kesintisi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlı ve Nergiz'de su kesintisi...

Karşıyaka Bostanlı'daki su kesintileri devam ediyor. İZSU'nun resmi web sitesindeki açıklamaya göre branşman arızası nedeniyle bugün mahallede en az 2 saat su kesintisi olacak.

Karşıyaka Bostanlı'da bugün (5.6.2023 Pazartesi) saat 07.50 ile saat 09.50 arasında 2 saat su kesintisinin olacağını duyuran İZSU açıklaması şöyle:
"Karşıyaka Bostanlı 05.06.2023 saat 07:50 ile 09:50 arasında yaklaşık 2 saat su kesintisi olacaktır.    1735 Sokak No:185 önü branşman arızası nedeniyle 6026 X 1821 Kvş. sayaç kapatılmıştır." 
Bostanlı'da cumartesi günü de sular kesilmiş ve yaklaşık 2 saat 15 dakika su verilememişti. 
Bugün Nergiz mahallesinde de yine branşman arızası olduğu belirtilen bir saatlik su kesintisi meytdana geldi. Suların saat 10.30 cıvarında yeniden verilebileceği ifade edildi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Son iki dakikada daha fazla hata yapan taraftık
Sonraki Haber Karşıyaka'da ilk yardım kursları devam ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?