ANA SAYFA > GÜNDEM > Blogger Anneler Evrensel Çocuk Müzesi’nde buluştu

Blogger Anneler Evrensel Çocuk Müzesi’nde buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Blogger Anneler Evrensel Çocuk Müzesi’nde buluştu

Karşıyaka Belediyesi Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü, internet dünyasının tanınmış ‘blogger’ anneleri ile çocuklarını ağırladı. Dev dinozor maketleri ile eğitim ve eğlencenin buluştuğu sergi adaları, konukların büyük beğenisini kazandı.

Sosyal medyada ürettikleri içeriklerle dikkat çeken ve binlerce takipçiye ulaşan İzmirli anneler, Karşıyaka Belediyesi tarafından kente kazandırılan ‘Karşıyaka Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü’nü ziyaret etti. Alanında Türkiye’de ilk olan müzeyi rehber eşliğinde gezen anneler, Dr. İlkay Zümrüt Algan’ın mikrobiyata ve beslenme konulu seminerine de katıldı. Çocukları ise kukla etkinliği ve dinozor atölyesinde keyifli anlar yaşadı. Yaklaşık 30 kişilik gruba takipçileri de eşlik etti.

Yalı Mahallesi’nde bulunan müze; dev dinozor maketleri, çeşitli hayvan replikaları, eğitim adaları ve sergi alanlarıyla konuklardan tam not aldı. Yaşadıkları deneyimleri sosyal medya hesaplarından da paylaşan ‘internet fenomeni’ anneler, çocuklara bilim, eğitim ve eğlenceyi bir arada sunan müzeye hayran kaldıklarını ifade etti.
Konuklar, İzmir’e kazandırılan bu yatırım için Karşıyaka Belediyesi’ne ve Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’a da teşekkürlerini iletti.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Macaristan'da galibiyet arıyor
Sonraki Haber Üniversiteli öğrenciler ''göz ardı'' edilenleri gösterdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?