ANA SAYFA > GÜNDEM > BESİAD'tan ATATÜRK için lokma...

BESİAD'tan ATATÜRK için lokma...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BESİAD'tan ATATÜRK için lokma...

BESİAD (Bostanlı Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği) 16 yıldır sürdürdüğü geleneksel lokma Atatürk ve şehitler için lokma dökürmeyi bu yıl da sürdürdü.

Bostanlı Balıkçılar Parkı'nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için lokma döküldü. Etkinliğe partner Lugo Kids yetkilisi Canan Tiryakigil ile BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akdaş da katıldı.
2002'den beri her yıl 10 Kasım'da Atatürk'ü anmak için lokma döktürdüklerini söyleyen BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akdaş, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü minnetle anıyoruz. Lokma döktürmek İzmir'e özgü bir adettir. İzmirliler hayatını kaybeden anneleri, babaları ve yakınları için lokma döktürür. Bugün yurdun her yanında büyük önderimizi anmak için çeşitli etkinlikler yapılıyor. Bizler de bu ülkenin kurucusu Atatürk ve şehitlerimize minnettarız. Onlara sonsuz şükranlarımızı ifade etmek için lokma döktürdük. Burada toplananlar atalarımız için lokmadan alıp onların ruhuna dua okuyacak" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Obezite Tedavisi ve Obezite semineri..
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka daha iyi olacak...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?