ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Tugay'dan KSK'ye ziyaret

Başkan Tugay'dan KSK'ye ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay'dan KSK'ye ziyaret

Karşıyaka Belediye Başkanı ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Spor Kulübü'nü ziyaret etti.

Tugay ziyaretle ilgili "Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün armasına ay yıldız verdiği Karşıyaka Spor Kulübümüzü ziyaret ettik. Tesisleşme, altyapı ihtiyaçları ve amatör branşlardaki çalışmalarıyla ilgili olarak hep birlikte daha fazla destek olduğumuz bir döneme gireceğimize inanıyorum.Nazik misafirperverlikleri için Başkan İlker Ergüllü'ye teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

Yapımı yılan hikayesine dönen Karşıyaka Stat inşaatı konusunda kendisine yöneltilen soruya yanıt veren Tugay, süreci detayları ile anlattı. Tugay, "Stadı yapmak bizim için bir onur ve şereftir. Yapmıyoruz, kaçıyoruz diye bir şey kesinlikle yok. Ortada gerçek olmayan o kadar çok bilgi var ki. Bu konuyu siyasi tartışma içine sokmamak için elimden gelen her şeyi yaptım. Karşıyaka camiasının üzülmesini istemiyorum. Artık bu yalandan camia kurtulsun" dedi.

Tugay ayrıca AK Parti Büyükşehir adayı Hamza Dağ'ın "Tüm protokolü hazırladık sonra baktılar yapmak zor olacak, birçok bahane ile yapmaktan kaçtılar. Ben bu stad için gerekli mücadeleyi vereceğim" sözlerine ise yanıt verdi. Hamza Dağ'ın bu açıklamalarına Dr. Cemil Tugay, " Olay çok basit ancak neden anlaşılmadığını anlamıyorum. Burada bir arazi var stat arazisi olarak tanımlanan. Bu arazi bakanlığa tamamen devredilmiş durumda. Seçim döneminde alel acele özenmeden neyin ne olduğu belirtilmeden avam proje yapılmış ve ihaleye çıkmış. Bu projeye alan tam oturmadığı, mevzuat açısından gerekler yerine gelmediği için dönemin Karşıyaka Belediyesi ruhsat vermemiş. Geçmiş dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, şehrin içine stat yapılmasını doğru bulmadığı için karşı çıktı. Stat bölgesinin çevresinde yaşayan vatandaşlar da 'biz istemiyoruz' diye dava açmış. Süreç bu şekilde tıkanmış" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Rüyadan uyanmaya daha var!
Sonraki Haber CHP’li İrfan Önal Karşıyaka'da gazilerle buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?