ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Tugay, Turgutlu Belediye Başkanı Akın'ı ziyaret etti

Başkan Tugay, Turgutlu Belediye Başkanı Akın'ı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay, Turgutlu Belediye Başkanı Akın'ı ziyaret etti

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'a ziyarette bulundu.

Turgutlu Belediyesi hizmet binasına gelerek Başkan Akın ve Başkan Yardımcıları ile tanışan Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay, çalışmalarında Başkan Akın ve ekibine başarılar diledi. İki başkan istişarede bulunurken başkan hanımları da sultaniye üzüm hasadına katıldı.

Başkan Cemil Tugay'a nazik ziyareti için teşekkür eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, "Çok değerli Karşıyaka Belediye Başkanım sevdiğim kadim dostum Cemil Tugay'a ve değerli eşi Öznur Tugay'a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren halkla iç içeyiz. Amacımız halka hizmet etmek. Bugün de değerli dostumuz Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ziyaretimize gelerek bizleri mutlu etti. Kendisine ve değerli eşine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Misafirperverliğinden ötürü Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve ekibine teşekkür eden Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "Çetin Akın başkanım ile sürekli diyalog halindeyiz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatları doğrultusunda halkımıza hizmet etmek için buralardayız. Bugün de Ege'nin sevilen ilçelerinden nam-ı diğer Kasaba'ya geldik. Sağ olsun Çetin Akın Başkanımız bizleri ağırladı misafir etti. Kendisine misafirperverliği ve göstermiş olduğu nezaket için ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan eşlerinin gündemi ''engelsiz'' İzmir
Sonraki Haber Karşıyaka'da Doğukan'ın sakatlığı nüksetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?