ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Tugay İklim Konferansı’nda gençlerle buluştu

Başkan Tugay İklim Konferansı’nda gençlerle buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay İklim Konferansı’nda gençlerle buluştu

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Eraslan Anadolu Lisesi’nde günümüz dünyasının en önemli sorunlarından biri olan küresel ısınma konusunda genç bireylerde farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen ‘Gelecek İçin İklim Konferansı’na katıldı.

Gençlerle bir araya gelen Başkan Tugay “İklim değişikliğinin sebeplerini, hissettiğimiz etkileri konuştuk; Karşıyaka’mızda bu etkilerin azaltılması için yürüttüğümüz çalışmaları anlattık. Toplumda farkındalık oluşturarak genç nesillere borçlu olduğumuz sürdürülebilir hayatı bırakabiliriz” dedi. 

Eraslan Anadolu Lisesi öğretmenleri Yeşim Ak ve Banu Arda’nın öğrencileri ile birlikte kurduğu Global Goals topluluğu tarafından organize edilen konferansa; Tugay ile birlikte AB İklim Paktı Elçisi Vatan Çağlar Babacan ile Sosyal Hizmetler Uzmanları İzmir Şube Başkanı Tufan Fırat Göksel de katıldı.

Konferans sonrası Eraslan Okulu Kurucu Temsilcisi Kerem Eraslan, Eğitimden Sorumlu Müdür Yardımcısı Nur Canbaz, Ortaokul ve Lise Müdürü Bahar Erdem ile bir araya gelen Başkan Tugay, okul ve belediye birlikteliği ile ilçe genelinde başlatılacak sürdürülebilirlik içeren çalışmalar üzerine konuştu. Ayrıca Tugay ve okul yetkilileri, aktivistlerle birlikte  proje geliştirmek üzere yeniden bir araya gelmek üzere de sözleştiler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka lider Mersin'den 1 puan aldı
Sonraki Haber Spor engel tanımadı, 73 engelli Hemsbaal oynadı.

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?