ANA SAYFA > GÜNDEM > BAŞKAN DURAK'A ANLAMLI DESTEK

BAŞKAN DURAK'A ANLAMLI DESTEK

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BAŞKAN DURAK'A ANLAMLI DESTEK

Karşıyaka Belediyesi’nin Turgut Özakman Parkı açılış töreni Belediye Başkanı Cevat Durak’a sevgi mitingine dönüştü.

Örnekköy Mahallesi’ndeki Park’ın açılışı öncesinde alanı dolduran Karşıyakalılar, ellerinde taşıdıkları döviz ve pankartlarla karşıladıkları Başkan Durak’a “Biz her şeyi seninle başardık” diye seslendi. Gösterilen sevgi karşısında duygulanan Başkan Durak, “15 gün önce yüzde 81 desteğin olduğunu gördüm. Bu desteği veren herkese teşekkür ederim. Seçilen arkadaşımızı bağrımıza basacağız. Birlikte, hep beraber Karşıyaka için, İzmir için, Türkiye için çalışacağız” dedi.

Törende yaptığı konuşmada “Bu makamlar gelip geçici” diyen Başkan Durak, “10 yıl benim için büyük bir onur. Bunu Genel Başkanımla paylaşmıştım. Yola devam etmemi isteyen kendileriydi. Gelen arkadaşımıza hepimiz destek olalım. Hiçbir arkadaşım sokakta olmayacak, yürüyüş yapmayacak. Biz bu partinin üyeleriyiz. Ülkenin bize ihtiyacı var. Bizler hep birlikte, yine partimizin başarısı için çabalayacağız” dedi.

“Biz burada yaşıyoruz ve hep huzur içinde olmak istedik” diye de vurgulayan Başkan Durak, “Vefa’nın sadece semt adı olmadığını gösterdik. Biz çılgın Türklerin Karşıyakalılarıyız, halkımızın aydınlık yüzleriyiz. İzmir’i dizayn edenler bilmeliler ki, İzmir hiçbir zaman sahipsiz kalmayacak. Biz her zaman partimiz ve arkadaşlarımızla dimdik olduk, hiçbir arkadaşımın başını öne eğdirmedim“ diye konuştu.

Hiç kimseye küskün olmadığını yineleyen Başkan Durak, 30 Mart’ta yine CHP’nin kazanması için çalışacağını belirterek, “Seçilen arkadaşımızı bağrımıza basacağız. Hiçbir yerde geri adım atmayacağız. Hizmetlerimizde durmayacağız. Projelerimizin sürmesi için çalışacağız. Birlikte, hep beraber Karşıyaka için, İzmir için, Türkiye için çalışacağız“ diye de ekledi.
 
Partili partisiz herkesin desteğini gördüğünü de belirten Başkan Durak, “Desteğe layık olmak için gece gündüz çalıştım. Bazen ailemi ihmal ettim. 30 Mart’a kadar görevimin başındayım. Gelecekle buluşturmak için başlayan yatırımların sürmesi gerekiyor“ dedi.

Açılışa katılanlar konuşmalardan sonra  “Karşıyaka Seninle Gurur Duyuyor” diye sloganlar attı. Törende konuşan Turgut Özakman’ın eşi Ayla Özakman’da Cevat Durak’a teşekkür ederek “Bizim için büyük bir onurdur. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.


“ŞEKİL YANLIŞ”

Turgut Özakman Parkı’nın açılışında, Başkan Durak’ın yaptığı hizmetlerin yazdığı dövizler taşıyan vatandaşların yarattığı atmosfer üzerine program dışı kürsüye gelerek konuşan Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan, aday gösterilmemenin değil, şeklinin yanlışlığına vurgu yaparak, “Başkanım dün açıklama yaptınız, orada ‘bu koltuklar kimsenin malı değil, değişmesi gayet normal’ dediniz. Ancak Karşıyaka da CHP’yi kurmuş kişisiniz. Bugün çok dem vuranların ortada olmadığı bir dönemde CHP’yi kurdunuz. Aylar öncesinde sevgili başkanımla konuştuk, geldiğimizde 40’lı yaşlardaydık, şimdi 50’li yaşlardayız, bu yetebilir diye konuştuk. Genel Başkanımızla görüştük. Genel Başkanımız ‘devam edeceksiniz’, dedi, onun üzerine aday oldun. Bugünkü üzüntü, haksızlığın üzüntüsüdür, bugüne kadar bir telefon bile açılmaması uygun mu? Bu koltuklara kimse yapışmamalı. Bu mudur vefa?  Başkanımızın 10 yılda yaptıklarını yeni gelen arkadaşlar 3 yılda ancak gezebilir” dedi.

Tören öncesi sivil toplum kuruluşları da kürsüye çıkarak “Halkın Kürsüsünde halk konuşacak” diyerek Başkan Cevat Durak’a sahip çıktıklarını söylediler. 71 sivil toplum kuruluşu adına açıklama yapan Çorum Dernekleri Federasyon Başkanı Kurbani Uçar, “Bizler halkın tabanı olarak dernekler, federasyonlar olarak yanındayız. Dışarıdan bir başkan istemiyoruz, bu bize yapılan en büyük saygısızlıktır, asla kabul etmiyoruz” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA'DA OTANTİK GECE
Sonraki Haber DURAK:''CHP ÜYESİ OLARAK MÜCADELEMİ SÜRDÜRECEĞİM''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?