ANA SAYFA > GÜNDEM > Baran: Karşıyaka'yı Karşıyakalılar ile birlikte yöneteceğiz

Baran: Karşıyaka'yı Karşıyakalılar ile birlikte yöneteceğiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Baran: Karşıyaka'yı Karşıyakalılar ile birlikte yöneteceğiz

2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Uğur Baran açıklamalarda bulundu.

Karşıyaka’yı Karşıyakalılar ile birlikte; sorunlarla değil çözümlerle yönetmek istediğini belirten Baran “25 yıldır Karşıyaka’da belediyecilik çöküş dönemi yaşıyor. Yanlışlar, iki ileri bir geri giden çalışmalar, başlayıp vazgeçilenler derken kaybeden hep Karşıyaka ve Karşıyakalılar oluyor” dedi.

‘Ceketimi koysam seçilir’ mantığının artık sona ermesi gerektiğini söyleyen Baran sözlerine şöyle devam etti:

“Karşıyaka Belediye Meclisi'nde 5 yıldır arkadaşlarımızla birlikte ses getiren, ilçe halkının çıkarlarını savunan bir şekilde aktif muhalefet görevini yerine getirdik. Şimdi sıra, yanlış bulduklarımızı, doğruya çevirmede. 

Belediyemizde çalışan memurumuz, işçimiz eylemde. Sokakta hizmet alamayan vatandaşımız isyanda. Çiçek böcekle, hamasetle geçen beş yıl boyunca Karşıyaka'ya doğru düzgün çivi bile çakamayan Cemil Tugay ve CHP belediyeciliğine karşı; ilçemizi hizmetle, projelerle, huzurla buluşturacak bir yöneticilik anlayışı için yola çıktım. 

Karşıyaka’nın hak ettiği şekilde yönetilmesi için en azından bir dönem tüm Karşıyakalıların desteğini istiyorum.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yenilenen Bostanlı İskelesi hizmete açıldı
Sonraki Haber McCollum haftanın 5'inde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?