ANA SAYFA > GÜNDEM > Azaydı muhtar, muhtar aza oldu

Azaydı muhtar, muhtar aza oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Azaydı muhtar, muhtar aza oldu

Karşıyaka Mavişehir Muhtarı Gürol Küçükgörür muhtarlıktan çekilerek, seçimde azası Ali Çağdaş Baray’a aza oldu.

Kitap toplama, dağıtımı ve hayırseverlerden sağladıkları giyim ve elektronik eşyaları, ihtiyaç sahiplerine dağıtmakla tanınan Karşıyaka Mavişehir Muhtarlığında 31 Mart seçimlerinde kan değişimi yapıldı. 
20 yıllık muhtar Gürol Küçükgörür yeniden aday olmadı. Muhtarlığa çevrede iyilik meleği olarak bilinen azası Ali Çağdaş Baray’ın listesinde aza olarak yer aldı. 

Deneyim ve birikimlerinden faydalanacak
Muhtarlığa seçilen Baray kendisini seçen Mavişehir seçmenlerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi. “20 yıllık muhtarım abim babam gibi gördüğüm Gürol abimden çok şey öğrendim. Deneyim ve birikimlerinden faydalanabilmem için sağ olsun ihtiyar heyetimizde yer aldı. Onunla çalışmak benim için büyük gururdu, bu gurur devam etmesinden dolayı da mutluyum. Mavişehir sakinlerine bana olan güvenlerinden dolayı teşekkür ederim. Buna layık olmaya çalışacağım. Mavişehir Mahallemiz sakinlerine 24 saat hizmet vermeyi şiar edindim.”  

Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK basketbol altyapıda bir ayrılık daha
Sonraki Haber Muhtarlardan anlamlı davranış

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?