ANA SAYFA > GÜNDEM > Aylin Nazlıaka'dan Karşıyaka Belediyesi'ne ziyaret

Aylin Nazlıaka'dan Karşıyaka Belediyesi'ne ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Aylin Nazlıaka'dan Karşıyaka Belediyesi'ne ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Karşıyaka Belediyesi'ni ziyaret etti. Nazlıaka, “Halkın iktidarını kurmamıza çok az kaldı” dedi.

Başkan Nazlıaka, MYK Üyeleri ve İl Başkanı Uçar, İlçe başkanı Koç ile birlikte Karşıyaka Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile başkanlık makamında bir araya gelerek gündem değerlendirmesinde bulundu. Ziyaretleri sebebiyle genel başkana teşekkür eden Başkan Tugay şu ifadeleri kullandı: “Böyle anlamlı bir günde sizi burada görmek bizim için büyük bir mutluluk. Partimizin bugün Genel Merkezi, Genel başkanımız, MYK üyelerimiz, parti meclisimiz ve onlarla birlikte yapılanan Kadın ve Gençlik Kolları’nın oluşturduğu yapının gerçekten halkçı, partimizin ilkelerine ve misyonuna yakışır duruşlu bir yönetim olduğuna yürekten inanıyorum. Böyle bir partinin belediye başkanlığı görevini üstlenmiş olmak benim için bir şans. Pandemi ekonomik ve sosyal açıdan ağır sorunlar yaşadığımız bir dönem ama bununla mücadele etmek bizim gibi insanların başarabileceği bir şeydir. Ülkemizin Cumhuriyet Halk Partisi’ne; gerçekten ülkesini seven, dinamik, sorunları çözen kararlı insanlara, ihtiyaç duyduğu dönemde bu görevlerdeyiz. Herkese düşen görevler ve sorumluluklar var; burası bizim ülkemiz, bu insanlar bizim insanlarımız, biz bu toprağın bir parçasıyız. Geçmişimiz ve geleceğimizle, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilkeleri çerçevesinde kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ten itibaren her şeyiyle, canını vermeye hazır olan insanlarız. Bu anlamda bana verilen onurlu görevi en doğru şekilde yerine getirmek için çabalıyorum. Yaptığımız çalışmalarda kadının varlığı büyük bir güç. Önümüzdeki dönemde bizi iktidara taşıyacak olan, kadınların bize inanması. İzmir ve Karşıyaka bu anlamda örnek kentlerden biridir. Yapacağımız çalışmalarda her zaman özverili ve yapıcı olmalıyız. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız”
Başkan Tugay ziyaretin ardından Genel Başkan Aylin Nazlıaka’ya Karşıyaka’ya özgü hediyeler takdim etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka’dan iki iş insanı üye kaydı yaptı
Sonraki Haber Karşıyaka, pandemi yüzünden lisans mağduriyeti yaşıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?