ANA SAYFA > GÜNDEM > Asrın felaketinde yaşamını yitirenler için Karşıyaka’da lokma döküldü, dualar okundu

Asrın felaketinde yaşamını yitirenler için Karşıyaka’da lokma döküldü, dualar okundu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Asrın felaketinde yaşamını yitirenler için Karşıyaka’da lokma döküldü, dualar okundu

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerinin 1’inci yıl dönümünde ebediyete intikal eden depremzedeler için Karşıyaka’da lokma dağıtıldı, dualar okundu.

Karşıyaka Kaymakamlığı ve Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı tarafından Mustafa Kemal Paşa camiinde düzenlenen programda 6 Şubat’a “Asrın felaketi” diye bilinen Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerde yaşamını kaybedenler için düzenlenen programda bin kişilik lokma döküldü, dualar okundu.  
Karşıyaka İlçe Müftüsü İsa Gürler tarafından okunan duadan sonra anma programına katılanlara lokma ikram edildi.
Programa Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, İlçe Müftüsü İsa Gürler, Emniyet Genel Müdürlüğü Müfettişi Kaan Coşkun, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Kızılay İzmir Şube Başkanı Kerem Baykalmış, Kızılay İl Kadın Teşkilatı Başkanı Gonca Aslan, kamu kurum yöneticileri, CHP İlçe Başkanı Levent Güçlü, AK Parti İlçe Başkan yardımcısı Ahmet Akyüz, siyasi parti ve STK yönetici ve temsilcileri katıldı.
“Allah bir daha milletimizi böyle felaketlerle sınamasın”
Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir lokma dağıtımında “Ebediyete intikal eden depremzedelere Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Zarar gören vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah bir daha milletimizi böyle felaketlerle sınamasın, bir daha da vermesin inşallah. Her afette olduğu gibi bu “Asrın felaketinde” de milletimizin birlik ve beraberliğini gördük. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.” dedi.
Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kâmil Karadeniz de yaptığı konuşmada Asrın felaketi olarak tarihe geçen bu felakette 50 binden fazla canımızı kaybettik. 11 ilimizde on binlerce vatandaşımız zarar gördü. Allah bu afetleri bir daha yaşatmasın dedi.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Sengel: Depreme karşı biz ne yapabiliriz?
Sonraki Haber Bostanlıspor, asrın felaketi için saygı duruşunda bulundu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?