ANA SAYFA > GÜNDEM > Aslanoğlu ve Tugay'dan Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ne ziyaret

Aslanoğlu ve Tugay'dan Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ne ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Aslanoğlu ve Tugay'dan Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ne ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ile birlikte Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Karşıyaka’da bulunan Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

CHP Milletvekili Atila Sertel, İzmir İl Başkan Yardımcısı ve CHP Balkan Masası sorumlusu Görkem Duman, İl Başkan Yardımcıları Harun Atalayman ve Sedredil Coşkuner ve CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Rafet Yacan’ın eşlik ettiği ziyarete dernek yöneticileri ve üyeleri de katıldı. Yapılabilecek çalışmaların konuşulduğu ziyarette ortak projelerin yaşama geçirilebileceği de belirtildi. 

Sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak çalışmalar yürütmenin önemini vurgulayan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Zaman zaman değişik vesileler ile bir araya gelerek görüşüyoruz. Karşıyaka’da yaşayan ciddi bir Makedonya göçmeni nüfusu var. Sivil toplum kuruluşlarımızın, derneklerimizin çalışmalarını önemsiyor ve destekliyoruz. İlçemize gelerek derneğimizi ziyaret eden il başkanımız ve il başkan yardımcılarımıza teşekkür ederim. Hep birlikte ülkemiz ve şehrimiz için güzel çalışmalar yapacağımızı düşünüyorum. Hepimizin üzerine düşen sorumluluklar var, bu bilinçle hareket edelim” dedi.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Rafet Yacan da sivil toplum kuruluşlarının, hemşeri derneklerinin toplumsal yaşam için önemli olduğunu söyledi. Göreve yeni gelen yönetim kurulunu da tebrik eden Yacan, ortak çalışmaların yürütülmesi gerektiğini belirtti.

“KARDEŞÇE YAŞAMANIN EN GÜZEL OLDUĞU ŞEHİR”
Birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu vurgulayan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Sivil toplum kuruluşlarıyla iç içe çalışmalar yürütmek çok güzel. Kendi hemşerilerinizle birlikte yaptığınız çalışmalar gerçekten kente değer katıyor. Kentin bütün çiçeklerinin, bütün renklerinin bir arada yaşaması en büyük dileklerimizden biri. İzmir çok güzel bir şehir; gelen herkesi kucaklayan, bağrına basan, bir arada ve kardeşçe yaşamanın en güzel olduğu illerimizden bir tanesi. Karşıyaka da bu şehrin en güzide ilçesi. Makedonya siyaset dışında da ilgilendiğim alanlardan bir tanesi, orası da dünyanın güzel şehirlerinden oluşmuş bir yer.”

“HEPİMİZ ADAY GİBİ ÇALIŞMALIYIZ”
Yaklaşan genel seçimlerde Türkiye’yi içinde bulunduğu zorluk ve sıkıntılardan kurtarmak adına topyekun çalışılması gerektiğini belirten Aslanoğlu, “Ülkemizde bir takım sorunlar var bunları ivedilikle çözüme kavuşturup, ülkemizi yaşanabilecek hale getirmeliyiz. Ekonomik sorunlar, gelir adaletsizliği, genel olarak adaletsizlik ve daha pek çok sorun. İşte önümüzdeki seçim, bunun seçimi. Bu nedenle hep birlikte olabildiğince çok çalışmalıyız. Hepimiz bu seçimin adayı gibi çalışmalıyız, doğrusu da bu. Gerçekten hepimiz bu seçimin adaylarıyız; ya var olacağız ya da bu istibdat düzeni büyüyerek devam edecek. O yüzden bunu vatandaşlarımıza olabildiğince anlatmalıyız” şeklinde konuştu.

“ÇALIŞMAYA DEVAM”
Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Kadri Altınkalp de şunları kaydetti: “Bizler vatanını, ülkesini, milletini, Mustafa Kemal Atatürk’ü, ilini, ilçesini ve memleketini seven insanlarız. Elimizden geldiğince bir şeylere katkıda bulunacak çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. Bundan sonra da bu amaç doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” 
CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı ve CHP Balkan Masası sorumlusu Görkem Duman ise, bundan sonraki süreçte de çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Yaklaşık 3 yıldır Balkan Masası olarak çeşitli çalışmalar sürdürüyoruz. Bir takım çalışmalarımızı yerel yönetimlerimiz ile iş birliği içinde yapıyoruz. Sürekli ziyaretlerde bulunuyoruz, bir araya gelerek yapacağımız çalışmaları konuşuyoruz. Bundan sonra da kentimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Nüfus Müdürlüğü deprem Bölgesinde 3. haftasını doldurdu
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir, Kahramanmaraş'ta 120 konteynerin kurulumunu tamamladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?