ANA SAYFA > GÜNDEM > Aşçı yardımcılarından Karşıyaka Halk Eğitim ve İşkur'a yemek...

Aşçı yardımcılarından Karşıyaka Halk Eğitim ve İşkur'a yemek...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Aşçı yardımcılarından Karşıyaka Halk Eğitim ve İşkur'a yemek...

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve İŞKUR işbirliği ile açılan iş istihdam garantili Aşçı Yardımcılığı Kursu’nun öğrencileri Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel ve İŞKUR yetkililerini akşam yemeğinde ağırladı.

Kurs öğretmeni Songül Keklik’in önderliğinde öğrenciler Hatay Antakya yöresine ait birbirinden lezzetli yemekleri ile misafirlere adeta bir lezzet şöleni sundu. Öğrenciler ayrıca bu özel gece için davetlilere bir de şark köşesi sürprizi yaptı. Yemeğe katılan davetliler tatlı eşliğinde çay ve kahvelerini oluşturulan bu şark köşesinde keyifle içti.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel ve İŞKUR yetkilileri kurs öğretmenimiz Songül Keklik başta olmak üzere tüm kursiyerlere bu jestlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Voleybol Şubesi’nden başkan Akpınar’a teşekkür
Sonraki Haber Karşıyaka’da bugün Can, yarın Erhan…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?