ANA SAYFA > GÜNDEM > Anavatan Partisi belediye başkan adaylarını açıkladı

Anavatan Partisi belediye başkan adaylarını açıkladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Anavatan Partisi belediye başkan adaylarını açıkladı

Anavatan Partisi 31 Mart seçimleri öncesi 4 büyükşehir belediyesi başta olmak üzere, 2 il ve 27 ilçede belediye başkan adaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Genel Başkan Yardımcıları Ömer Çimen ve Umut Çınar'ın katılımıyla yapılan bu tanıtımda, Çelebi'nin şunları söyledi: "Bugün burada, Anavatan Partisi'nin gücünü ve yereldeki değişim vizyonunu tüm Türkiye'ye göstermek için toplandık. Bizim adaylarımız, Ankara'dan İzmir'e, Konya'dan Şanlıurfa'ya kadar her bir köşede halkımızın sesi olacak liderlerdir. Onlar, şehirlerimizi yarının dünyasına taşıyacak projelerin mimarlarıdır. Anavatan Partisi olarak, 4 büyükşehirde ve 29 ilçemizde oylarınızla iktidara yürüyoruz ve bu seçimlerde başarı çıtamızı en üst seviyeye taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."

Genel Başkan Çelebi, partisinin adaylarına olan inancını ve seçimlerdeki başarı hedeflerini vurgulayarak, "Bu seçimler, Anavatan Partisi'nin yerelde yükselişinin başlangıcı olacak. Halkımızın desteği ve teveccühü ile şehirlerimizde yeni bir dönemi başlatacağız. 31 Mart seçimleri, tüm Türkiye'nin Anavatan Partisi'nin ne kadar büyük bir değişim gücüne sahip olduğunu göreceği bir milat olacak" diyerek sözlerini tamamladı. 

Anavatan Partisi'nin İzmir Belediye Başkan Adayı Ali Sungur, Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Muazzez Özacar oldu. Anavatan'ın açıkladığı İzmir adayları şöyle:
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı: Ali Sungur
İzmir Balçova Belediye Başkan Adayı: Yıldız Niğdeli
İzmir Bayraklı Belediye Başkan Adayı: Fatma Sözer
İzmir Bornova Belediye Başkan Adayı: Berk Albayrak
İzmir Buca Belediye Başkan Adayı: Recep Çakılkaya
İzmir Çeşme Belediye Başkan Adayı: Bahri Balıkçılar
İzmir Dikili Belediye Başkan Adayı: Aysen Uygun
İzmir Gaziemir Belediye Başkan Adayı: Nejat Yıldan
İzmir Karşıyaka Belediye Başkan Adayı: Muazzez Özacar
İzmir Konak Belediye Başkan Adayı: Hülya Tümtürk

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AK Partili Çiftçioğlu, Karşıyaka’yı karış karış geziyor
Sonraki Haber Özlale’den Küçük Menderes çıkarması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?