ANA SAYFA > GÜNDEM > Alaşehir'de Karşıyaka Parkı..

Alaşehir'de Karşıyaka Parkı..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Alaşehir'de Karşıyaka Parkı..

Alaşehir Belediyesi, kardeş belediye ilan ettiği ve protokol imzaladığı Karşıyaka Belediyesi adına Karşıyaka Parkı ve Sosyal Tesisleri yaptı.

Alaşehir'deki Karşıyaka Parkı ve Sosyal Tesisleri'nin açılışına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile birlikte katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ayrıca TARİŞ ile 30 ton kuru üzüm alımı konusunda gerçekleştirdiği protokol imza törenine katıldı. Tören ve Alaşehir çarşı yürüyüşüne Karşıyaka Belediye Bandosu da katıldı ve konser verdi.

Karşıyaka’nın kardeş belediyesi olan Alaşehir Belediyesi’nce yaptırılan Karşıyaka Parkı’nın açılış törenine katıldıklarını da aktaran Başkan Tugay “Alaşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençlere yönelik olan, bizim de bazı araç, gereç ve malzeme desteği verdiğimiz bir parkın açılışı yapıldı. Açılış törenine bizi de davet ettiler, onurlandırdılar. Bütün Karşıyakalılara Alaşehirlilerin selam ve sevgilerini getirdik. Bundan sonra diğer kardeş belediyelerimizle de benzer çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu 
Tugay misafirperverliği için Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’na ve tüm Alaşehir halkına teşekkür etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Yazıcıoğulları'nı açıkladı
Sonraki Haber Başkan Tugay’dan Srebrenitsa mesajı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?