ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Parti'nin Karşıyaka Adayı İsmail Çiftçioğlu

Ak Parti'nin Karşıyaka Adayı İsmail Çiftçioğlu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti'nin Karşıyaka Adayı İsmail Çiftçioğlu

Uzun yıllardır Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) çatısı altında aktif görevler üstlenen, Karşıyaka İlçe eski başkanlarından İsmail Çiftçioğlu'nu aday gösteriyor.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün İzmir belediye başkan adaylarını tanıtım toplantısında Karşıyaka Belediye Başkan adayı olarak İsmail Çiftçioğlu'nu açıklayacak.
Siyasi kariyerine Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) İzmir İl Teşkilatı'nda başlayan, parti içinde önemli görevler üstlenen ve halen de İzmir İl Yönetiminde Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler İl Başkan Yardımcısı olarak da görev yapıyor. 
Dokuz Eylül Üniversitesi'nden mezun olan Çiftçioğlu, siyasete atılmadan önce Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler konusunda çalışmalar yaparak deneyim kazandı.
Çiftçioğlu,Mart 2018 ile Kasım 2020 yılları arasında AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı olarak görev yaptı. AK Parti'nin İzmir İl Teşkilatı'nda aktif olarak görev alarak partisine katkı sağlamış bir isim olarak bilininen ve sevilen bir isim olan Çiftçioğlu'nun partisinin belediye başkan adaylığı konusunda yaptırdığı anketlerde ilk sırada yer aldığı da öğrenildi. 
İsmail Çiftçioğlu evli ve 2 çocuk babası.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka sallandı... İzmir'de deprem 5.1
Sonraki Haber Karşıyaka'da yola çıkacaklar dikkat!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?