ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Parti'li Sürekli'den Karşıyaka'da esnaf ziyareti

Ak Parti'li Sürekli'den Karşıyaka'da esnaf ziyareti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti'li Sürekli'den Karşıyaka'da esnaf ziyareti

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Cumhur İttifakı olarak İzmir'de iddialı olduklarını belirtti.

Partiden yapılan açıklamaya göre Sürekli, Karşıyaka İlçe Başkanlığında katıldığı değerlendirme toplantısının ardından Karşıyaka Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneğini (MAK-GÖÇ) ziyaret etti.

Karşıyaka Çarşı'daki AK Nokta standında çalışmalar hakkında bilgi alan Sürekli, çarşı esnafına konuk oldu. Ziyaretle ilgili değerlendirmelerine yer verilen Sürekli, İzmir'in koku başta olmak üzere birçok sorunla boğuştuğunu, Karşıyaka'nın da bu sorunlardan muzdarip olduğunu ifade etti.

Trafik, stat, alt yapı, kentsel dönüşüm ve çöp gibi ana sorunların yerel idareler tarafından görmezden gelindiğini savunan Sürekli, şunları kaydetti: "Ama biz buna fırsat vermeyiz. Her bir konuyu yakından takip ediyoruz ve gündemde tutmayı sürdüreceğiz. Metropolde, ilçelerde, cadde ve sokaklarda herkesle konuşuyoruz. Milletimiz her şeyin farkında ve 11 ay sonraki seçimlerde gereğini yapacaktır. Cumhur İttifakı olarak İzmir'de iddialıyız, hedefimiz ortada, saha çalışmalarında İzmirlinin teveccühünü görüyor ve bundan mutluluk duyuyoruz. Bize oy versin vermesin 85 milyonunun sorununu çözmekle mükellefiz. Bugüne kadar böyle hareket ettik. Herkesin talebine yetişmeye çalışıyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka'da ormanlık alanda yangın
Sonraki Haber Karşıyaka Tren İstasyonu Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne tahsis edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?