ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Parti'li Kasapoğlu: Karşıyaka Stadı'nı mahkemeyle durdurmasalar hizmetteydi

Ak Parti'li Kasapoğlu: Karşıyaka Stadı'nı mahkemeyle durdurmasalar hizmetteydi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti'li Kasapoğlu: Karşıyaka Stadı'nı mahkemeyle durdurmasalar hizmetteydi

Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye ve İzmir gündemine ilişkin konuları değerlendirmek üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Ak Parti İzmir İl Başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısında basın mensuplarına açıklama yapan Kasapoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Ak Parti’de aday olacak pek çok güçlü isimlerin olduğunu belirterek, “İnanıyorum ki ipi en önde göğüsleyecek arkadaşlarımızı İzmir’de buluşturup bu süreci de en önemli şekilde gerçekleştireceğiz” dedi.

Kasapoğlu Karşıyaka Stadı ile ilgili de sorunun sorulması üzerine "Karşıyaka, Göztepe ve Alsancak statlarının temelini attık. Üçüne de hızlı bir şekilde başladık, 2'si sorunsuz bitti, Karşıyaka Stadı ise mahkeme süreçleriyle durduruldu. Ülkemizde binlerce spor tesis yaptık. Karşıyaka Stadı da mahkemeyle durdurulmasaydı hizmette olacaktı. Karşıyaka Stadı'nı da yapmak bize nasip olur. Kimsenin tereddütü olmasın" dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Yoshinori Moriwaki Karşıyaka'da deprem riskine dikkat çekti
Sonraki Haber İzmirliler en uzun gecede koşacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?