ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Parti'li İnan: Karşıyaka'da bugünlerde ilginç bir durum yaşanıyor

Ak Parti'li İnan: Karşıyaka'da bugünlerde ilginç bir durum yaşanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti'li İnan: Karşıyaka'da bugünlerde ilginç bir durum yaşanıyor

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Bergama'da gün boyu ziyaretlerde bulundu. İnan burada Karşıyaka ile ilgili de açıklama yaptı.

İnan "Karşıyaka'da bugünlerde ilginç bir durum yaşanıyor. Birçok ilçede olduğu gibi belediye çalışanlarının maaşlarının ödemediği Karşıyaka'da, ortaya çıkan sonucun en önemli mimarları, şimdi de garip bir yaklaşımla sorunu çözmeye çalışıyor. Karşıyaka Belediye Başkanıyken ilçe ekonomisini batıranlar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olunca Karşıyaka Belediyesine ait gayrimenkulleri satın alarak geçici çözümler üretmeye çabalıyor. Acaba İzmir Büyükşehir Belediyesini bu şekilde zarara uğrattığınızda; nasıl bir çözüm yolu izleyeceksiniz? Ya da maaşların ödenemediği diğer ilçelerde satın alacağınız noktaları belirlediniz mi?" diye sordu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ''ahlaklısını'' severim
Sonraki Haber Atatürk’ün çocuklarından Karşıyaka’da 19 Mayıs yarışı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?