ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Parti'li Baran: Satacak yer kalmayınca ne yapacaksınız?

Ak Parti'li Baran: Satacak yer kalmayınca ne yapacaksınız?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti'li Baran: Satacak yer kalmayınca ne yapacaksınız?

Ak Parti Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran, "Karşıyaka Belediyesi'ni satarak yöneteceğini sanan bir zihniyetle karşı karşıyayız." dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın, belediye meclisinin son birleşimindeki sözleri ve tutumuna AK Partili Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran tepki gösterdi. Baran, "Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, ilçeyi yönetmekte zorlandıkça belediye meclisindeki demokrasiyi dahi hedef alır hale geldi. Kendi partisinden belediye meclis üyelerinin komisyon raporundaki şerhlerinin okunmasına dahi izin vermeyen ve 'Ben yaptım oldu' mantığıyla hareket eden Sayın Tugay, ilçeyi geri dönülmesi zor bir yola sokuyor ve adeta bir uçuruma sürüklüyor." dedi.

AK Partili Baran, "Belediye başkanımız, meclisimizdeki konuşmasında maaş ödemelerinin yapılabilmesi için belediyeye ait mülklerin satılmasını gerektiğini acı bir şekilde itiraf etmiştir. Buradan anlaşılıyor ki Karşıyaka, bırakın yatırım yapmayı, maaş ödemesi dahi yapabilecek durumda değildir. Yıllar içinde Karşıyaka'nın arsalarını ve mülklerini satmayı alışkanlık haline getiren yönetim, satacak bir yer kalmayınca ne yapacak? Son Mecliste Emniyet Müdürlüğü ve 20'ye yakın caminin tahsisli olduğunu da dile getiren Sayın Tugay'a soruyorum; önümüzdeki ay meclis toplantısı gündemine, emniyet binasının tahsis iptalini ve satış yetki talebini mi getireceksiniz? Akabinde sıra yine tahsisli olan camilere mi gelecek? Yoksa belediyemize ait Kültür merkezlerini ve spor salonlarını mı satacaksınız?Türkiye'nin gözbebeği bir ilçe, bu şekilde bir yönetime mahkum edilmeyi hak etmiyor." dedi.

Baran, "Sayın Tugay, şov yapma ve siyasi ikbal suçlayıcılığıyla bize siyaset dersi vermiyor, aksine suç bastırmaya çalışıyor. Beni şov yapmakla suçladı ama işin aslı şu ki ben, Karşıyaka'nın varlıklarının önüne siper oldum ve Sayın Tugay'a bunları kolay kolay sattırmayacağım. Sonuç olarak ilçemize değer katmayı beceremeyen bu yapı, halktan tepki aldıkça bu tarz öfke ataklarını geçirmeye devam edecektir. Karşıyaka Belediye Meclisi'ndeki bir yerel konu konuşulurken, 7 ay sonraki genel seçimle bizi tehdit eden ve özgürlüğe, demokrasiye bakışındaki maskesi düşen Cemil Tugay bilmelidir ki, 20 yıldır kaybeden bir yapının temsilcisi olarak, toplumun gönlündeki yerini sandıkta perçinlemiş olan AK Parti'ye meydan okumak, ancak ve ancak amatör bir siyasetçinin yapacağı iştir. " dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karabağlar'da AKUT tatbikatı
Sonraki Haber Karşıyaka Liselilerin örnek dayanışması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?