ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Parti Karşıyaka'da sokak iftarları veriyor

Ak Parti Karşıyaka'da sokak iftarları veriyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti Karşıyaka'da sokak iftarları veriyor

AK Parti Karşıyaka Teşkilatı, Ramazan nedeniyle sokak aralarında iftar yemeği veriyor. Bahçelievler, Nergiz ve Latife Hanım mahallelerinde düzenlenen sokak iftarlarına oparti ilçe teşkilatı da katılıyor.

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, Ramazan ayı süresince gerçekleştirdikleri etkinlikler hakkında genel bir açıklama yaparak, etkinliklere katkı koyanlara teşekkür etti. 666 sandık yönetim kurulu üyesiyle Bahçelievler Katlı Pazaryeri’nde bir iftar yemeği organizasyonu düzenleneceği bildiren Sürekli, “Bu mübarek ayda vatandaşlarımızla bir arada iftar açabilmenin mutluluğunu yaşadık. Bundan sonra da Karşıyakalılarla birlikte olmaya devam edeceğiz. Salı günü Bahçelievler Katlı Pazaryeri’nde olacağız. Ardından Cuma günü Şemikler Mahallesi’nde de yine sokak iftarıyla vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Bugüne kadar Karşıyakalıların programlarımıza göstermiş olduğu ilgi ve katılımından son derece mutluluk duyduk. Bundan sonrası için de tüm halkımızı gönül sofralarımıza çağırıyoruz. Herkesi Salı günü Bahçelievler Katlı Pazaryeri’nde kurulacak gönül soframıza bekliyoruz” dedi.
AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı olarak  yıllardır, Ramazan ayı kapsamında gerçekleştirdikleri etkinliklerle ihtiyaç sahibi vatandaşları ziyaret ettiklerini ifade eden Kerem Ali Sürekli, “Ramazan ayı çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine konuk oluyor, aynı zamanda sokak iftarlarımızla vatandaşlarımızla buluşma fırsatı yakalıyoruz. Bizler Başbakan’ımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Karşıyaka’daki temsilcileriyiz. Vatandaşlarımızı kucaklamak adına onlarla gönül sofralarında bir araya geliyor, sıkıntılarını dinleyip, dertlerine deva bulmaya çalışıyoruz. Daha nice Ramazanlarda birlikte olmak dileğiyle, emeği geçenlere bir kez daha teşekkürler’’ diyerek sözlerini tamamladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Otobüste 181 kilo esrar bulundu
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi'nden sokak hayvanlarına daha iyi hizmet için seferberlik...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?