ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Parti aday adayı STK'lılarla buluştu

Ak Parti aday adayı STK'lılarla buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti aday adayı STK'lılarla buluştu

AK Parti’den Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı Nil Güneri, Karşıyakalı STK’lılarla bir araya geldi.

Karşıyaka Belediye Başkanlığına AK Parti’den aday adayı olan Nil Güneri, AK Parti İlçe Binası’nda düzenlediği toplantıda Karşıyaka’da bulunan çeşitli STK yönetici ve temsilcileri ile bir araya geldi.
Güneri, 14 yıldan beri partinin değişik kademelerinde görev aldığını, sosyolog olduğu için toplumun herk kesimi ile görüştüğünü, belediye başkan adayı görevi verilmesi halinde de gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdüreceğini belirerek, seçilmesi durumunda Karşıyaka, Karşıyakalı için gece demeden gündüz demeden çalışacağını vurguladı.
Güneri “AK Parti çatısı altında 14 yıldır hizmet ettiğini, gerçekleştirmeyi istediği pek çok projeler ile Karşıyakalı tüm kadınlara öncelikle ulaşacağını, Karşıyaka’nın eski ailelerinden olması nedeni ile sorunlarını çok iyi bildiğini, kadın istihdamı başta olmak üzere AK Partili belediye olmanın artık Karşıyaka da çok istenilen bir süreç olduğunu ve göreve geldiklerinde sözde değil uygulamada herkesin bunu olumlu bir şekilde hissedeceğini ve kadınlarla birlikte bu projelerin ve çalışmaların çok daha başarılı ve titiz bir şekilde gerçekleştirilebileceğini” söyledi.
Toplantıya; AK Parti İlçe Başkanı İsmail Çifçioğlu, önceki dönem İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu,  AK Parti yönetim Kurulu, Bornova ve Çiğli teşkilatı yönetim kurulları, AK Parti Karşıyaka teşkilat üyeleri, Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) , BESİAD, KASİAD, Şehit Polis Aileleri Derneği, Mavişehir Kadın Platformu, Cüngüşlüler Derneği,  Sosyal Medya Derneği, Tercanlılar Eğitim ve Kalkınma Kültür Derneği, Şanlıurfalılar Derneği, Karşıyaka Bilim Derneği, Çevre Kurtarma Derneği yönetici ve temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz DUIRMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hüzün ve komedi aynı sahnede
Sonraki Haber Avni Erboy, Avrupa Fair Play Büyük Ödülü’nü aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?