ANA SAYFA > GÜNDEM > 2 yeni başkan yardımcısı, Alptekin'e yeni müdürlükler bağlandı

2 yeni başkan yardımcısı, Alptekin'e yeni müdürlükler bağlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
2 yeni başkan yardımcısı, Alptekin'e yeni müdürlükler bağlandı

Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız İşçimenler Ünsal, belediyenin Berkhan Alptekin dışındaki tüm başkan yardımcılarını görevden aldı. 2 yeni başkan yardımcısı atadı. Başkan Yardımcısı Berkhan Alptekin'e de yeni müdürlükler bağladı.

Karşıyaka Belediye Başkanı B. Yıldız İşçimenler Ünsal,  Karşıyaka Belediyesi kurumsal yapısında yeniliklere başladı ve Berkhan Alptekin dışındaki başkan yardımcılarını görevden aldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne götürerek genel sekreter yardımcısı yapması beklenen Karşıyaka Belediyesi'nin son dönemdeki en çalışkan ve sevilen belediye başkan yardımcısı Berkhan Alptekin, Karşıyaka Belediyesi'nde kalarak görevini sürdüreceği, yenilenen kurumsal tabloyla belli oldu. Kendisine yeni müdürlükler bağlanan Berkhan Alptekin'in Karşıyaka'da kalması memnunlukla karşılanırken, başkan Ünsal 2 yeni başkan yardımcısı atadı. Bunlardan birisi de daha önceden aynı kurumda belediye başkan yardımcılığı görevini yürüten tecrübeli bürokrat  Fatma Ayşem Özzambak.  
Bir diğer başkan yardımcılığına atanan da Ebru Gürdemir.
Karşıyaka Belediyesi'nin kurumsal yapı şeması şöyle: https://www.karsiyaka.bel.tr/kurumsal-yapi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Farklı Renkli Kelebekler, otizmlilerin sorunlarına ayna tutuyor
Sonraki Haber Mine Piriştina vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?