ANA SAYFA > GÜNDEM > 19 Mayısta Karşıyaka Belediyesi'nden Piyancı konseri

19 Mayısta Karşıyaka Belediyesi'nden Piyancı konseri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
19 Mayısta Karşıyaka Belediyesi'nden Piyancı konseri

Karşıyaka Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Karşıyakalıları kortejde ve Anıl Piyancı konserinde buluşturdu.

Karşıyaka Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlik programı, yürüyüş ile başladı. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal ve eşi Altan Ünsal ile Belediye Meclisi üyelerinin de aralarında bulunduğu kalabalık, ellerinde Türk Bayrakları ile belediye hizmet binası önünden Çarşı’ya yürüdü. Karşıyaka Belediye Bandosu’nun eşliğindeki kortejde hep bir ağızdan marşlar söyleyerek Anayasa Meydanı’na ulaşan vatandaşlar Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını sonsuz sevgi, saygı ve minnetle andı.
Kenti saran 19 Mayıs coşkusu, kortej sonrasında Anıl Piyancı konseri yapıldı. Anayasa Meydanı’nda şarkılarını söyleyen Karşıyakalı sanatçıya alanı dolduranlar eşlik etti. Ayrıca, seyirciler arasında yer alan Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, ömrünü ülkenin aydınlık geleceğine ve eğitime adayan Türkan Saylan’ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla Piyancı’ya anlamlı bir armağan verdi. Sanatçı adına EÇEV’e bağışta bulunarak bir öğrenciye burs desteği sağladıklarını belirten Ünsal, teşekkür belgesini de kendisine takdim etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 19 Mayıs Karşıyaka’da Coşku ile Kutlanıyor
Sonraki Haber Tugay: Samsun’a İzmir’in selamını getirdik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?