ANA SAYFA > EKONOMİ > Yaşar Topluluğu 77.yaşını kutladı

Yaşar Topluluğu 77.yaşını kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yaşar Topluluğu 77.yaşını kutladı

Yaşar Topluluğu 77’inci kuruluş yıl dönümünü Yaşar Üniversitesi’nde gerçekleşen törenle kutladı.

Törene Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu, Yaşar Holding İcra Başkanı Dr.Mehmet Aktaş, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Altan, Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Cemali Dinçer ve Yaşar Topluluğu yöneticileri katıldı. Yaşar Üniversitesi Müzik Bölümü dinletisinin de renk kattığı Yaşar Topluluğu 77. kuruluş yıl dönümü töreninde Topluluk’ta 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 kıdem yılını tamamlayan yüz dokuz yöneticiye sertifika verildi. 

Yaşar Topluluğu’nda kuruluş yıl dönümlerinin bir gelenek olduğunu ve  Topluluğun  insana verdiği önemin ve birlikte çalışmanın kattığı değerin bu törenlerde daha da öne çıktığını vurgulayan Feyhan Yaşar; “Kurucumuz Selçuk Yaşar’ın yaşamı boyunca kazandırdığı eserler, çalışma arkadaşlarımızın gayretleriyle sürdürülebilir hale geldi. Biz çok büyük bir aileyiz, hedeflerimiz arasında rekabetçi olmak, ilkleri gerçekleştirmek, daha büyük başarılara imza atmak ve bu kurumu nice yüzyıllara ulaştırmak var. Bayrağı teslim aldık. Yönetim Kuruluyla beraber önümüzdeki zorlu dönemde daha iyiye gitmek, dünyadaki değişimlere uyum sağlamak ve gelecekle ilgili planlarımızı gerçekleştirmek için çalışıyoruz ve çalışacağız. İnsan kaynağına ve insana olan yatırımlarımız bundan sonra da sürecek. Önümüzdeki senelerde sürdürülebilirlik, gelecek, planlama, değişim, yaratıcılık, ihracat gibi çok büyük başlıklarımız olacak. Ortak fikirlerimiz ve mücadelemiz dönüşüm için... ” dedi.

Yaşar Holding İcra Başkanı Dr.Mehmet Aktaş; “Topluluğumuz için 77 yılın anlamı çok büyük. Kurucumuz ve Onursal Başkanımız Selçuk Yaşar’ın vizyonuyla çıktığımız yolda, tüm çalışma arkadaşlarımızın gayretleriyle sektörlerimizin öncüsü ve lideri olduk. Bugün dünya büyük bir dönüşüm içinde. Dijital dönüşüm, enerjide dönüşüm ve sanayide dönüşüm en önemli gündemlerimiz. Bu alanlardaki yatırımlarımıza devam ediyoruz. Büyük veri yönetimi ve veriden değer üretmek önceliklerimiz arasında yer alıyor. Ar-Ge çalışmalarımız ve yenilikçi iş modellerimiz ile faaliyet gösterdiğimiz sektörleri geliştiriyoruz. Tüm bunları gerçekleştirirken insan kaynağımız en büyük gücümüz. Tüm çalışma arkadaşlarıma emekleri ve gayretleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Konuşmalar sonrasında gerçekleştirilen Kıdem Onurlandırma Töreni’nde Topluluk’ta 5 ila 35 kıdem yılını tamamlayan çalışanlara sertifikaları takdim edildi. Törende, Yaşar Topluluğu’nda 35 çalışma yılını tamamlayan Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı’na ve 25 çalışma yılını tamamlayan Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş’a sertifikasını Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar takdim etti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak’ta yoksullukla mücadele için imzalar atıldı
Sonraki Haber Buca’lı öğrenciler Amerika yolcusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?