ANA SAYFA > EKONOMİ > Volkan Berber'den Birlik Kart

Volkan Berber'den Birlik Kart

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Volkan Berber'den Birlik Kart

Karşıyaka'da uzun yıllardır berberlik yapan Volkan Berber, Askıda Tıraş, askıda kitap ve şimdide Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan deprem felaketi sonrası Karşıyaka'ya gelen ailelere işyerinin kapısını açtı.

Kimisi yurtlara, kimisi misafirhanelere, kimisi evlere yerleşen aileler ve çocukları için Birlik Kart ile depremzedeler 3 ay boyunca Tıraşını ücretsiz olabilecek.
Bu konuda Volkan Beber şu açıklamayı yaptı:
"İzmir'de kamu ve sivil toplum kuruluşları el ele vererek depremzedelerin yaralarını sarmaya çalışıyor. Kıyafetten ev eşyasına, gıdadan oyuncağa kadar herkes için her şey temin edilmeye çalışılıyor. Depremzedelerin şu anda bu kentte ihtiyaç duydukları bir konu da kişisel bakım. Bende şahsım adına böyle bir kart tasarladım ve özellikle gençlerin tıraş konusunda daha hassas olduklarını bildiğim için öncelikle okullarımızda kayıt altına alınan öğrencilerimizden başladım. Tabi bu Kartımızı tasarlarken kartı ücretsiz verip tıraşımızda ücretsiz yapacağımızı da buradan hatırlatmak isterim. Biliyorsunuz yaşadıkları afet nedeniyle maddi imkanları hepimizin malumu.
Daha önceden İzmir depreminde zarar gören Bornova bölgesinde, Karşıyaka Belediyesi'ne ait çadırda gönüllü olarak kişisel bakım hizmeti verdiklerini dile getiren Volkan Berber,  Yine sokakta yaşayan vatandaşlarımıza belediye tarafından eski lunaparkın içindeki kapalı spor salonunda barınma yeri sağlandı bizde bunun kişisel bakım tarafını üstlendik ve tam 80 kişinin kişisel bakımını sağladık. Biz bunları gönülden yaptık hiçbir para ve malzeme talep etmeden ve şimdide BİRLİK KART 'ın  moral olacağını düşündüm ve bunun içinde çok mutluyum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer: Burada siyaset yapmıyoruz
Sonraki Haber Kaymakam'dan Alaybey Mahalle Muhtarına ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?