ANA SAYFA > EKONOMİ > TOBB İzmir Kadın Girişimciler Grubu yeni başkanını seçti

TOBB İzmir Kadın Girişimciler Grubu yeni başkanını seçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TOBB İzmir Kadın Girişimciler Grubu yeni başkanını seçti

Koordinatörlüğü İzmir Ticaret Borsası tarafından yürütülen TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu (KGK), yeni başkanını seçti.

Kurulun 19 kişiden oluşan İcra Komitesi üyelerinin tamamının katıldığı ve koordinatör borsa İzmir Ticaret Borsası'nda (İTB) 30 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilen seçimde, Deniz Celep başkanlığa seçildi. Başkan Yardımcısı ise Ayhan Seyfeli oldu. 

İTB Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, kadın istihdamını artırmaya yönelik proje ve programların önemine dikkati çekerek, özellikle kadın girişimciliği konusunda kamu, sivil toplum ve özel sektör kuruluşları tarafından yürütülen projelerde ciddi artışlar olduğunu söyledi. Kestelli; "Ancak asıl önemli olan, bu program ve projelerin sürekliliğinin sağlanarak, bütünlükçü bir bakışla devam ettirilmesi ve toplumun tüm kesimleri tarafından benimsenmesinin sağlanmasıdır. TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'nun önderliğinde hayata geçen Kadın Girişimciler Kurullarının da girişimcilik hayatına ilk adımlarını atacak kadınlara öncülük ederek, yol göstererek, iş hayatına daha fazla katılımlarını sağlayan projeler üreterek çok ciddi bir boşluğu doldurduğu yadsınamaz bir gerçek. Uzun yıllardır koordinatörlüğünü yürüttüğümüz İzmir Kadın Girişimciler Kurulumuz da bu hedef doğrultusunda oldukça başarılı projelere imza attı" dedi.

Konuşmasının son bölümünde, geçmiş dönem İcra Kurulu Başkanı Aysel Öztezel ve Kurul üyelerinin görev süreleri boyunca kadınlar arasında girişimciliğin yaygınlaştırılması için birçok başarılı proje ve çalışmaya imza atıldığını belirten Işınsu Kestelli, Aysel Öztezel başkanlığındaki ekibe teşekkürlerini sundu ve yeni dönem İcra Kurulu Üyeleri ile Başkan Deniz Celep'i kutlayarak, "Yeni dönemde TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu çatısı altında tüm üyelerimizin daha etkin ve aktif rol aldığı şekilde çalışmaların yürütülmesini, İzmir ve tüm Türkiye'de model oluşturacak projelerin hayata geçirilmesini ümit ederek, hem koordinatör Borsa Başkanı, hem de bir kadın olarak her zamanki gibi tüm gücümle desteğe hazır olduğumu vurgulamak istiyorum" diye konuştu.

TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına seçilen Deniz Celep, bu onurlu görevi takdir ettikleri için tüm İcra Kurulu üyelerine teşekkür ederek, “İnanıyorum ve diliyorum ki projelerimizin konuşulacağı, örnek gösterilecek işleri hep birlikte gerçekleştireceğiz.  Sayın Işınsu Kestelli Başkanımızın da destekleriyle İzmir Kadın Girişimciler Kurulu olarak birçok ulusal ve uluslararası projeyi gerçekleştirme şansı yakalayacağız. Bu vesile ile önceki dönemlerde görev yapmış Kadın Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Başkanlarımıza ve üyelerine de emekleri nedeni ile teşekkür ediyorum" dedi.

TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu’nda, yeni dönemde İTB adına doğal üye statüsünde İTB Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Zincircioğlu ve Genel Sekreter Dr. Erçin Güdücü yer alacak. 
İTB Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Zincircioğlu, "İzmir'de kadın girişimciliğinin gelişimine önemli katkılar sağlayacak bu oluşumda, bir erkek olarak görev almak, katkı sağlamak oldukça mutluluk verici. Toplumumuzun yarısını oluşturan kadınların girişimcilik gücü geliştirildikçe ve potansiyelleri açığa çıkarıldıkça ülkemizi bir üst gelişmişlik seviyesine taşıyacaklarına inanıyoruz. Bu nedenle, bu konu bana göre sadece kadınların konusu değil toplumsal bir konudur ve stratejik öneme sahiptir" dedi.

TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu şu isimlerden oluştu:
UNVAN    AD SOYAD    ODA/BORSA
TOBB İZMİR İCRA KURULU BAŞKANI    DENİZ CELEP    İZMİR TİCARET BORSASI
TOBB İZMİR İCRA KURULU BAŞKAN YARDIMCISI    AYHAN SEYFELİ    İZMİR TİCARET ODASI
TOBB İZMİR İCRA KURULU ÜYESİ    İLKNUR BECERİK    İZMİR TİCARET ODASI
TOBB İZMİR İCRA KURULU ÜYESİ    RAHİME DÖNMEZ    İZMİR TİCARET ODASI
TOBB İZMİR İCRA KURULU ÜYESİ    AYŞE ŞÖHRET ERÇELTİK    İZMİR TİCARET ODASI
TOBB İZMİR İCRA KURULU ÜYESİ    ADİLE DİLEK MUTLUTÜRK    İZMİR TİCARET ODASI
TOBB İZMİR İCRA KURULU ÜYESİ    SANİYE FIÇI    İZMİR TİCARET ODASI
TOBB İZMİR İCRA KURULU ÜYESİ    IŞIL NİŞLİ    İZMİR TİCARET BORSASI
TOBB İZMİR İCRA KURULU ÜYESİ    ZELİHA JALE TOPRAK    İZMİR TİCARET BORSASI
TOBB İZMİR İCRA KURULU ÜYESİ    AYŞE KORKMAZ    İZMİR TİCARET BORSASI
TOBB İZMİR İCRA KURULU ÜYESİ    MERAL SİNANOĞLU    EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI
TOBB İZMİR İCRA KURULU ÜYESİ    MAHMURCAN ASLI AKDAŞ    EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI
TOBB İZMİR İCRA KURULU ÜYESİ    ZEYNEP ÖNER    ALİAĞA TİCARET ODASI
TOBB İZMİR İCRA KURULU ÜYESİ    SEÇKİN BAKAN    BERGAMA TİCARET ODASI
TOBB İZMİR İCRA KURULU ÜYESİ    SUNGU ÖCAL    MENEMEN TİCARET ODASI
TOBB İZMİR İCRA KURULU ÜYESİ    NEZİHE UZUNKOL    ÖDEMİŞ TİCARET ODASI
TOBB İZMİR İCRA KURULU ÜYESİ    GÜLDEN YALÇINKAYA    SELÇUK TİCARET ODASI
TOBB İZMİR İCRA KURULU ÜYESİ    NİMET MERVE KAYNAK    TİRE TİCARET ODASI
TOBB İZMİR İCRA KURULU ÜYESİ    GÜLESİN ATALAY    TORBALI TİCARET ODASI


 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atatürk: İz Bırakan İlkler Dev Portreler sergisi açıldı
Sonraki Haber Karşıyaka'da marketten oyun makinesi çalınmaya çalışıldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?